Vedete de final de mai: cireşe şi căpşuni
Intră timid pe pieţe căpşunile şi cireşele. Vin şi umplu tarabele pentru ca să ajungă mai apoi la loc de cinste pe mesele noastre. Ambele fructe sunt recomandate mai ales în cazul în care dorim să slăbim.
A sosit iată momentul să demarăm o cură de slăbire care să ne ajute să scăpăm de kilogramele în plus. Aceste fructe nu numai că sunt delicioase, dar au şi proprietăţi miraculoase.

Intr? timid pe pie?e c?p?unile ?i cire?ele. Vin ?i umplu tarabele pentru ca s? ajung? mai apoi la loc de cinste pe mesele noastre. Ambele fructe sunt recomandate mai ales în cazul în care dorim s? sl?bim.
A sosit iat? momentul s? demar?m o cur? de sl?bire care s? ne ajute s? sc?p?m de kilogramele în plus. Aceste fructe nu numai c? sunt delicioase, dar au ?i propriet??i miraculoase.
Cu codi?e ?i s?race în calorii
Cire?ele de mai sunt fructe bogate în vitaminele A, B, în fier, magneziu, calciu ?i au prin urmare un efect vitaminizant asupra corpului nostru. Consumul unei cantit??i de o jum?tate de kilogram de cire?e zilnic ne ajut? s? încetinim procesul de îmb?trânire ?i ne înt?re?te sistemul imunitar. În ceea ce prive?te con?inutul caloric al cire?elor, acesta este ?i el mic, de numai 50 de calorii la 100 de grame. Prin urmare, sunt ideale la diet?. Bogate sunt nu numai în vitaminele A ?i B, ci ?i în vitamina
C. Totodat?, cire?ele sunt bogate în antioxidan?i care scad nivelul colesterolului ?i ne ajut? pielea s? fie tân?r?.
Bun?t??i ro?ii
Mergem mai departe la delicioasele c?p?uni. Au propriet??i antioxidante la rândul lor ?i dac? ne dorim s? sl?bim consumându-le nu vom pres?ra pe ele zah?r, nu le vom scufunda în fri?c? ori în ciocolat?. Trebuie s? re?inem c? sunt bogate în vitaminele C, B1, B2, B6, K ?i E, în fier, calciu, fibre numai bune s? u?ureze procesul de digestie.