VACCINUL împotriva DIABETULUI a fost lansat

VACCINUL împotriva DIABETULUI

VACCINUL împotriva DIABETULUI a fost lansat

 

Incă o veste buna din lumea medicinii.

A fost lansat VACCINUL împotriva DIABETULUI în mod oficial, ceea ce oferă o solutie foarte buna in tratarea acestei boli, foarte răaspindite în întreaga lume.

Este un pas important facut de medicina modernă, mai ales daca tinem cont că acet tratament cu VACCINUL împotriva DIABETULUI nu are efecte adverse.

Conform cercetătorilor, acest tratament alternativ, are o larga întrebuinţare, el putand fii folosit atât la copii, cât si la adulţi, fără a avea efecte adverse.

Aceştea au avertiyat ca deşi imuniyarea nu este un remediu foarte clar, exista înbunataţiri considerabile la pacienţii care a fost tratati cu VACCINUL împotriva DIABETULUI.

Fiecare pacient este unic, şi progesia boli este diferita de la pacient la pacient, factorii pot fi  diferiţi la fiecar in parte, exista înbunataşiri notabile pentru fiecare pacient tratat cu acest vaccin.

Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, iniţiatorul acestei autohemoterapii, a explicat in ceea ce consta această procedură, indicînd că dupa ce 5 cm cubi de sânge sunt luaţi de la pacient, aceştia sunt amestecaţi cu 55 de ml de soluţie salina, dupa care acest amestec este raci până la 5 grade celsius, ca tratamentul sa fie optim.

Dupa cum se stie că sângele extras din coprul uman are 37 de grade celsius, iar atunci când acesta este răcit pana la 5 grade, in sânge, are loc un şoc termic care reglează erorile metabolice şi genetice.

Apoi, acest amestec de vaccin cu sange este injectat in corpul pacientului, el începe să lucreze, corectând treparat problema, din tot sângele pacientului.

VACCINUL împotriva DIABETULUI durează 60 de zile, iar tratementul trebuie urmat pe o perioadă de un an de zile.

 

“Acest vaccin reprezintă mai mult decât un medicament, este o practică medicală. Nou îl privim drept o alternativă, o soluţie de stopare a unor complicaţii degenerative cronice: atacul de inima, pierderea părului, amputarea, cedarea rinichilor sau orbirea, pe lângă multe altele “, a afirmat Jorge Gonzalez.

Pentru ca pacientii sa evite complicţiile, ei trebuie sa coopereye cu medicii, ca ei sa poată urmarii evoluţia pacienţilor fiind că VACCINUL împotriva DIABETULUI este un tratament nu un ser minune de vindecare 100% valabil.

Pe lânga VACCINUL împotriva DIABETULUI, pacientul trebuie să îşi continue exerciţiile regulate şi regimul alimentar, ca acesta să abiă o rată cât mai mare de succes.

 

 

 

(Visited 345 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107