Vacanță reușită cu bani puţini

Modalități pentru a avea o vacanță reușită chiar dacă ai bani puțini

Nu toată lumea are un buget suficient de consistent pentru a alege destinația și apoi să călătorească acolo fără să mai ia în seamă costurile. Dar, adevărul este că nu îți trebuie un sac de bani pentru a putea călători întrucât pentru o vacanță reușită nu ai nevoie decât să cunoști și să aplici câteva trucuri simple. Cum? Rămâi alături de noi în rândurile care urmează.

 

O vacanță reușită planificată până în cele mai mici amănunte chiar de acasă

 

Nu trebuie să mănânci la restaurant de 3 ori pe zi – mai ales dacă ai cupoane de reducere sau carduri de fidelitate la anumite magazine sau supermarketuri poți să te folosești de ele pentru a cumpăra din aceste locuri mâncare. Poți face un picnic sau chiar să mănânci pe plajă. Astfel vei putea face și ceva nou nu numai să te gândești cum să te îmbraci pentru a ieși la restaurant.

Dacă mergi cu avionul atunci trucul pentru a cumpăra cât mai ieftin biletele este să mergi pe oferte last minute. Pentru a le descoperi, este suficient să te înscrii din timp la un newsletter și astfel ai acces la toate ofertele turistice. Desigur, acest lucru înseamnă că trebuie să profitați de o astfel de ofertă fără să stați prea mult pe gânduri.

Dacă dorești să călătorești într-o țară fără să fie necesar să investești foarte mult în vacanța ta, o idee foarte bună este să te angajezi pentru o perioadă scurtă în acea țară. Poate să fie un job part time care să îți lase timp suficient pentru a explora în voie tot ceea ce are țara respectivă de oferit. Mai mult de atât, poți obține cazare gratuită de la angajator dacă știi cum să negociezi. Sau chiar micul dejun.

 

Despre buget, soluții de cazare ieftine și accesibile și despre modalități de petrecere a timpului liber

 

Pentru o vacanță reușită nu trebuie să fii cazată în cele mai scumpe hoteluri să te poți simți bine și răsfățată. Poți căuta oferte mai avantajoase de atât iar banii economisiți poți să îi folosești în alte moduri. O altă idee bună este să ceri găzduire pentru câteva zile de la prietenii tăi care locuiesc în țara respectivă. Mai ales dacă pleci singură în vacanță vei avea astfel pe cineva cu care să mai schimbi o vorbă sau să petreci timpul cu ei și să povestiți despre verzi și uscate.

Nu arunca banii pe distracție. Știm că tentația este mare mai ales dacă alegeți o destinație de vacanță într-o zonă cu multe cluburi. Sunt și foarte multe activități care nu costă nimic așa cum este o plimbare, să stai la plajă sau puncte turistice în care nu se cer taxe de intrare. Stabilește un buget zilnic de care să te ții iar astfel vei putea să călătorești fără prea multe griji.

Astfel vei avea parte de o vacanță reușită dar și de soluții pe care să le aplici fără să îți faci griji în mod constant pentru bani. Și, pentru a sta cu adevărat liniștită și să poți face un buget de vacanță eficient, noi îți recomandăm să iei biletele dus – întors.

(Visited 53 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107