Usturoiul, leac impotriva caderii parului

caderea_paruluiPe capul unui om obisnuit cresc, circa 0,4 milimetri pe zi, intre 100.000 si 150.000 de fire de par. Caderea zilnica a 100 de fire de par nu este un motiv de panica, deoarece acest lucru este perfect normal. Insa daca acest numar este simtitor depasit atunci trebuie sa stiti ca va confruntati cu caderea parului. Caderea parului poate fi cauzata de mai multi factori. Printre factorii declansatori fac parte: hormonii, anticonceptionalele, alimentatia, stresul, boala, medicamentele, razele solare, fibroza (este procesul de intarire a fibrelor tesutului din jurul radacinii, care nu se mai alimenteaza, generand caderea parului. Insa nu numai cele mai sus mentionate sunt vinovate de caderea parului. samponul folosit in exces imbacseste parul si poate duce la pierderea lui. Nici balsamul nu este foarte indicat. Acesta ar trebui utilizat doar o data pe luna. Daca ati incercat mai multe medicamente ori tratamente si niciunul nu a fost satisfacator puteti incerca masca cu usturoi. Pisati usturoiul si masati-va radacinile parului dupa care asteptati 30 de minute. Mirosul poate persista pana la trei zile, dar efectele se vad imediat. Este indicat ca acest tratament sa il faceti in momentul in care nu veti fi nevoita sa iesiti din casa.

caderea_parului

caderea_parului

Pe capul unui om obisnuit cresc, circa 0,4 milimetri pe zi, intre 100.000 si 150.000 de fire de par. Caderea zilnica a 100 de fire de par nu este un motiv de panica, deoarece acest lucru este perfect normal. Insa daca acest numar este simtitor depasit atunci trebuie sa stiti ca va confruntati cu caderea parului. Caderea parului poate fi cauzata de mai multi factori. Printre factorii declansatori fac parte: hormonii, anticonceptionalele, alimentatia, stresul, boala, medicamentele, razele solare, fibroza (este procesul de intarire a fibrelor tesutului din jurul radacinii, care nu se mai alimenteaza, generand caderea parului. Insa nu numai cele mai sus mentionate sunt vinovate de caderea parului. samponul folosit in exces imbacseste parul si poate duce la pierderea lui. Nici balsamul nu este foarte indicat. Acesta ar trebui utilizat doar o data pe luna. Daca ati incercat mai multe medicamente ori tratamente si niciunul nu a fost satisfacator puteti incerca masca cu usturoi. Pisati usturoiul si masati-va radacinile parului dupa care asteptati 30 de minute. Mirosul poate persista pana la trei zile, dar efectele se vad imediat. Este indicat ca acest tratament sa il faceti in momentul in care nu veti fi nevoita sa iesiti din casa.

Daca totusi nu preferati aceasta metoda din cauza mirosului, o puteti incerca pe cea cu frunze si radacini de urzica. Acestea combat seboreea, matrea- ta si tonifica parul. Pentru amestec se utilizeaza 10 parti de frunze uscate si 90 de parti de radacina uscata (raport de o lingura la trei linguri). Se face o infuzie (apa clocotita se toarna peste planta) de 2 linguri amestec la 1 l de apa. Se clateste parul, frictionandu-se in acelasi timp radacina. Se lasa zece minute sa actioneze.

(Visited 71 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107