Unghii cu gel pe unghia naturala pas cu pas

Unghii cu gel pas cu pas pe unghia naturala

Unghii cu gel pas cu pas pe unghia naturală

Înainte de a începe să îţi pui unghii cu gel singură vrei să ştii ce presupune acel proces, nu-i aşa? Vezi peste tot în jurul tău doamne sau domnişoare cu unghiile impecabile iar tu te uiţi la ale tale care arată de parca nu te-ai fi ocupat de ele de o lună, chiar dacă ai aplicat acum două zile oja în culoarea ta preferată. Aceste unghii perfecte se pot obţine numai dacă mergi la salon şi îţi faci unghiile cu gel. În acest fel vei avea manichiura întotdeauna ordonată şi vei avea din nou libertatea de a nu-ţi face probleme pentru unghiile tale.

 

Etape preliminare

Aşadar, acest proces de realizare al acestor unghii cu gel presupune:

  • să scapi de orice urmă de ojă pe care o ai pe unghii folosind un dizolvant fără acetonă apoi să îţi dezinfectezi mâinile foarte bine
  • taie unghiile naturale lăsându-le la o lungime de un milimetru, dă-le o formă rotundă cu ajutorul unei pile de unghii. Această etapă o poţi face şi singură acasă dar cel mai recomandat este ca fiecare dintre aceste etape să fie realizate la salon.
  • împinge cuticulele către baza unghiei folosind un beţişor de lemn apoi aplică ulei pentru cuticule pentru înmuierea lor
  • Trece bufferul pe suprafaţa unghiei având grijă să nu se insiste prea mult pentru a nu subţia unghia şi pentru a nu risca rănirea aceste

 

Paşi de urmat pentru realizarea acestor unghii cu gel

După parcurgerea acestor etape se poate trece la aplicarea tips-urilor. Atunci când alegeşi tipsurile aveţi grijă să le alegeţi pe cele care se potrivesc pentru unghiile voastre. Se pune o picatură de adeziv pe spatele acestora şi se aplică pe unghie ţinând apăsat pentru cateva secunde pentru a fi siguri că s-a lipit. După aplicarea tips-urilor se foloseşte o ghilotină pentru a o aduce la lungimea dorită. Se pileşte unghia, se utilizează din nou bufferul pentru a nivela totul, se aplică degresantul şi se aşteaptă puţin pentru a se evapora şi pentru a putea continua etapa de realizare a acestor unghii cu gel.

Urmează aplicarea stratului de bonder şi după ce s-a uscat, se poate aplica pe suprafaţa unghiei primul strat de gel UV cu ajutorul unei pensule. Se lasă lumina din lampa UV să acţioneze asupra primului strat de gel, apoi repetând operaţiunile de mai sus se aplică şi al doilea strat de gel. Dacă vreţi să vă faceţi o manichiură french aplicaţi gel UV de culoare alba.

 

Finalizarea unghiilor cu gel

La final mai aplică o dată degresant şi în acest fel ai unghiile cu gel pregătite pentru manichiura pe care vrei să o ai, perfectă şi elegantă.

Ai grijă ca timp de câteva ore să nu intre mâinile tale în contact cu apa deoarece se pot deteriora şi nu cred ca vă doriţi să începeţi întregul proces de la început. După ce a trecut acest timp de aşteptare puteţi să profitaţi de avantajele pe care vi le oferă aceste unghii cu gel. După cum aţi putut vedea fiecare dintre aceste procese se realizează cu atenţie pentru a nu distruge unghia naturală.

Procedeul realizării unghiilor cu gel este unul destul de simplu, care cu puţină îndemânare se poate realiza şi acasă dar, înainte de a vă apuca de treabă informaţi-vă şi asiguraţi-vă că aveţi toate materialele necesare şi sunt de cea mai bună calitate.

 

102

(Visited 3.248 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107