Unghii cu gel. Cum sa iti faci singura acasa

cum sa iti faci singura unghii cu gel acasa

Unghii cu gel – Poate că ai fost deja la salon şi ţi-ai făcut unghii cu gel, dar ideea e că acum vrei ceva diferit pentru un anumit eveniment sau îţi doreşti să ai aceeaşi dexteritate şi să reuşeşti cumva să îţi faci singură un model de unghii cu gel. Sau poate ai urmărit zeci de tutoriale pe internet dar nu ţi-au fost explicaţi paşii esenţiali pentru a putea realiza cap coada un model de unghii cu gel aşa cum ţi-ai dori.

Oricare ar fi motivul pentru care nu ai reuşit până în prezent să îţi faci o manichiură aşacum v-aţi fi dorit, în articolul acesta veţi învăţa nişte trucuri utilie pe care suntem siguri că data viitoare le vei utiliza.

 

Materiale necesare pentru realizarea unghiilor cu gel

În primul rând, dacă nu vrei să mergi la salon pentru a-ţi reface manichiura cu gel sau dacă vrei să revii la unghiile tale naturale trebuie să ţii cont de faptul că trebuie să fii foarte atentă când realizezi o asemenea procedură de îndepartare a gelului deoarece poţi cauza probleme ce vor avea nevoie de intervenţie medicală. Pentru a îndepărta gelul de pe unghii este recomandat să mergi la salon.

cum sa iti faci singura unghii cu gel acasa

De asemenea atunci când ai în vedere realizarea unghiilor cu gel acasă, singură, trebuie să ţii cont că vei avea nevoie de instrumente şi materiale profesionale. Achiziţionarea unei lămpi UV este mai mult decat necesară pentru a putea să se usuce aceste unghii cu gel, dar dacă aveţi de gând să îl utilizaţi numai o singură dată şi apoi nu, este mai bine să nu realizaţi această investiţie şi să mergeţi la salon.

Trebuie să vă asiguraţi că înainte să vă apucaţi să vă faceţi unghii cu gel să urmăriţi pe internet tutoriale care vă vor învăţa cum să aplicaţi gelul şi care sunt paşii pe care trebuie să îi realizaţi dar, până când nu sunteţi sigure dacă stăpâniţi bine această tehnică nu vă apucaţi de lucru.

 

Cum sa imi fac unghiile cat mai frumos?

Întocmai ca şi la salon, atunci când realizaţi unghii cu gel, este bine să nu săriţi peste nici o etapă deoarece pot influenţa modul de realizare al lor.

Stăpânirea acestei tehnici şi dexteritatea sunt importante în ceea ce priveşte realizarea acestui tip de manichiuri aşadar dacă simţiţi că nu credeţi că puteţi face acest lucru singură atunci mergeţi la salon.

De asemenea nu săriţi peste nici o etapă în realizarea acestor unghiil cu gel deoarece nu veţi obţine rezultatul aşteptat în final.

În plus este recomandat să începeţi cu modele simple şi pe masură ce vă perfecţionaţi să începeţi să complicaţi modelele.

 

Concluzii

Unghiile cu gel, cu toată popularitatea lor reprezintă modul prin care orice femeie arată bine şi îngrijită în orice situaţie indiferent de ocazie. Multitudinea de modele reuşeşte să scoată din anonimat orice ţinută şi veţi fi mereu apreciate pentru creativitate şi originalitate.

Nu încărca vizual manichiura. Aceste unghii cu gel nu se deosebesc foarte mult de unghiile naturale, în plus, în acest fel nu vei mai fi nevoită să te confrunţi des cu problema cum că unghiile nu arată niciodată aşa cum ţi-ai fi dorit.

(Visited 1.467 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

0 thoughts on “Unghii cu gel. Cum sa iti faci singura acasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107