Unde să mergem în concediu când el vrea la munte, iar ea la mare

mare-si-munteÎn foarte multe familii sau cupluri apar divergențe când vine vorba de concediu.

Unul vrea la munte, celălalt la mare și ori banii, ori timpul nu le sunt suficiente să se ducă în ambele locuri.  În astfel de situații căutați o soluție de mijloc, dar sub nicio formă nu renunțați la concediul de odihnă.

mare-si-munte

În foarte multe familii sau cupluri apar divergenţe când vine vorba de concediu.

Unul vrea la munte, celălalt la mare şi ori banii, ori timpul nu le sunt suficiente să se ducă în ambele locuri.  În astfel de situaţii căutaţi o soluţie de mijloc, dar sub nicio formă nu renunţaţi la concediul de odihnă.

 

Din cauza multitudinii de probleme şi sarcini, timpul omului din secolul XXI devine din ce în ce mai limitat, iar una dintre consecinţe este comunicarea redusă, apoi din ce în ce mai dificilă. Un concediu petrecut împreună, într-o atmosferă plăcută şi fără griji, este unul dintre cele mai bune leacuri la această problemă, deci este inacceptabil să nu profitaţi de vacanţă, chiar dacă nu aveţi aceleaşi preferinţe.

Plaja, soarele, marea, distracţia de fiecare seară sunt într-adevăr momente deosebite ale unei veri de neuitat, dar nu pentru toată  lumea oferă aceeaţi relaxare, la fel cum este şi escaladarea unui pisc de munte sau descoperirea frumuseţii unei peşteri. Toate acestea pentru unii înseamă adevăratul concediu, iar pentru alţii sunt lucruri mai obositoare decât cele mai stresante zile de muncă.

 Cum împăcăm dorinţele amândurora
În această situaţie soluţia optimă este să mergeţi într-o staţiune unde muntele se ridică din mare ţi valurile spală poalele stâncilor.

Malurile Mării Mediterane sunt pline de astfel de staţiuni şi chiar şi cu lanţuri muntoase care se ridică din mare, formând o serie de insule superbe. Însă, dacă mergeţi pe litoralul românesc, nu prea aveţi cum să ocoliţi Carpaţii. La întoarcere oferiţi şi partenerului şansa să se bucure cu adevărat de concediu, opriţi-vă şi petreceţi câteva zile între munţi, sau faceţi alternativ un an la munte, un an la mare, şi veţi descoperi că şi un lac între munţi vă poate oferi multă plăcere şi satisfacţie.

(Visited 135 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107