Un ten uniform din punct de vedere al culorii

Makeup_MadeUpFiecare dintre noi isi doreste sa aiba o fata perfecta, un ten cat mai uniform la culoare.Cum sa ne machiem professional folosind desigur produse speciale care ne ajuta sa avem un ten uniform din punct de vedere al culorii.

Produsele speciale profesionale fac adevarate minuni pentru tenul nostru. Potrivit make-up artistului Ana-Maria Iacob, aceste produse se aplica dupa fondul de ten, dar inaintea etapei de fixare cu pudra. Un prim astfel de produs special este corectorul, disponibil in mai multe culori, Ideal pentru a masca cearcanele, pistruii, vinisoarele subtiri de pe fata, care dau bataie de cap atat de multor doamne ori domnisoare.

Corectorul se gaseste sub forma lichida ori solida, forma lichida fiind recomandata persoanelor mai in varsta care prezinta riduri in zona ochilor. Acest corector lichid se intinde foarte usor si frumos. Cel sub forma solida este recomandat tenului tanar, fara riduri.

Makeup_MadeUp

Pudra de contur ajuta la umbrirea anumitor zone ale fetei

Un alt produs profesional este pudra de contur, folosita, dupa cum ii spune numele, la conturarea fetei sau umbrirea ei. in cazul in care in trusa noastra de machiaj nu avem acest tip de pudra, specialista noastra in arta machiajului, Ana-Maria Iacob, recomanda sa utilizam pudra compacta. Daca folosim corectorul pentru luminarea fetei, anumitor zone, trecem la utilizarea pudrei de contur exact pentru umbrirea anumitor zone ale fetei. De exemplu, daca unele persoane au o barbie prea lata, un nas mai mare sau obrajii proeminenti folosind aceasta pudra fac sa nu iasa in evidenta zonele respective.

Camuflajul – acoperire maxima in randul fondurilor de ten

Cel de-al treilea pas al machiajului care ne scoate in evidenta frumusetea tenului prin culori uniforme, prin lumini si umbre, este camuflajul, cu un rol foarte important in machiajul profesional, cu acoperire maxima in randul fondurilor de ten. Camuflajul acopera si fata cu pete, acnee, fiind ideal la tenul cu probleme grave. Pentru a realize camuflaj al tenului avem nevoie de 3-6 culori care se pot si amesteca pentru a obtine nuanta perfecta culorii tenului nostru. Este o crema foarte solida care trebuie aplicata, aplicarea camuflajului facandu-se cu dexteritate, necesitand indemanare, experienta si sfaturi pentru aplicare din partea unui profesionist. Este rezistent la apa si poate fi folosit chiar si la temperaturi ridicate in vara. Camuflajul are si o pudra speciala de fixare.

(Visited 50 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107