Un caine este compania ideala pentru jogging

  Un lucru este clar, câinele este cel mai bun prieten şi îţi poate fi cea mai bună companie atunci când alergi sau faci mişcare pentru a te menţine în formă. Studiile au arătat de multe ori că e mai eficient să faci sport împreună cu un prieten, însă şi câinele poate să te binedispună.
  Un prieten poate să se plângă mereu că îl dor picioarele şi că ar fi preferat să staţi acasă, să vă uitaţi la un film. Căţelul va da din coadă fericit că îl iei cu tine, amintindu-ţi că sportul trebuie să fie o activitate plăcută, nu o corvoadă.

caine este compania ideala pentru jogging

Un lucru este clar, câinele este cel mai bun prieten şi îţi poate fi cea mai bunş companie atunci când alergi sau faci mişcare pentru a te menţine în formă. Studiile au arătat de multe ori că e mai eficient să faci sport împreună cu un prieten, însă şi câinele poate să te binedispună.
Un prieten poate să se plângă mereu că îl dor picioarele şi că ar fi preferat să staţi acasă, să vă uitaţi la un film. Căţelul va da din coadă fericit că îl iei cu tine, amintindu-ţi că sportul trebuie să fie o activitate plăcută, nu o corvoadă.

 

Dacă îţi place să alergi, nu uita că şi câinii sunt foarte buni la alergat, din naştere. Veţi avea o activitate plăcută pe care o puteţi face împreună, poate chiar mai plăcută decât plimbarea.
Un om poate să devină obositor, tot numărând calorii sau vorbind despre câte kilograme a pierdut.
Însă căţelul îţi va aminti mereu că cel mai bine slăbeţti alergând liber, fără să te stresezi.
Dacă într-o zi nu ai chef, un prieten ar putea foarte uşor să te lase să stai acasă în loc să alergi, însă cu un câine nu îţi merge aşa uşor. Studiile au arătat că e mult mai uşor să te ţii de sport dacă îl faci împreună cu un căţel.

Câinele se linişteşte dacă îl pui să facă sport

Un căţel hiperactiv, care îţi roade toate obiectele din casă, va sta mult mai liniştit dacă îl pui să alerge şi să îţi consume energia. Când ajungeţi acasă, va dormi cu siguranţă, în loc să îţi deranjeze invitaţii sau să continue să facă harababură prin casă.
Ai grijă însă să te documentezi despre cele mai bune rase de câini pentru sport şi cât poate un animal să alerge în fiecare zi, ca să nu îl oboseşti prea tare.

(Visited 50 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107