Un bol cu cereale este cel mai sănătos mic-dejun

cerealecerealeMicul-dejun compus dintr-un bol cu cereale reprezintă cea mai sănătoasă modalitate pentru a începe o nouă zi, potrivit specialiştilor americani de la National Heart, Lung and Blood Institute, informează telegraph.co.uk.

Acest studiu a fost efectuat pe o durată de 10 ani şi a arătat că persoanele care mănâncă cereale, consumă totodată mai mult lapte decât media obişnuită, iar în acest fel consumă mai puţine alimente bogate în grăsimi, mai puţină carne, mai puţine ouă şi mai puţine băuturi răcoritoare dulci.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de 2.379 de adolescente americane şi susţine că oamenii care consumă cereale au şi alte obiceiuri sănătoase, precum practicarea exerciţiilor fizice cu regularitate.

Trucuri pentru reuşita dietei

cereale

cerealeMicul-dejun compus dintr-un bol cu cereale reprezint? cea mai s?n?toas? modalitate pentru a începe o nou? zi, potrivit speciali?tilor americani de la National Heart, Lung and Blood Institute, informeaz? telegraph.co.uk.

Acest studiu a fost efectuat pe o durat? de 10 ani ?i a ar?tat c? persoanele care m?nânc? cereale, consum? totodat? mai mult lapte decât media obi?nuit?, iar în acest fel consum? mai pu?ine alimente bogate în gr?simi, mai pu?in? carne, mai pu?ine ou? ?i mai pu?ine b?uturi r?coritoare dulci.

Studiul a fost realizat pe un e?antion de 2.379 de adolescente americane ?i sus?ine c? oamenii care consum? cereale au ?i alte obiceiuri s?n?toase, precum practicarea exerci?iilor fizice cu regularitate.

Cerealele con?in totodat? ?i vitamine, care au efecte pozitive auspra organismului. Potrivit cercet?torilor americani, acelea?i persoane care consum? cereale, consum? ?i mai multe fibre ?i carbohidra?i pe durata unei zile.

Cercet?torii au dorit s? afle de ce micul-dejun este adeseori descris ca fiind „cea mai bun? mas? a zilei”. Pentru copii, micul-dejun axat pe cereale are leg?tur? cu o mai bun? nutri?ie, cu un indice de greutate corporal? mai sc?zut, cu o mai mare frecven?? de practicare a sportului ?i cu o mai bun? calitate a vie?ii.

Stilul de via?? al persoanelor care consum? cereale a fost comparat cu cel al persoanelor care servesc un alt tip de mic-dejun.

Cerealele furnizeaz? organismului mai multe fibre, fier, acid folic, zinc ?i mai pu?ine gr?simi, s?ruri ?i colesterol, în compara?ie cu celelalte tipuri de mic-dejun.

Cercet?torii au remarcat de asemenea c? persoanele care prefer? cerealele au ?i o mai bun? diet? global?. Aceste persoane consum? mai mult lapte ?i mai pu?ine b?uturi dulci ?i carbogazoase.

(Visited 33 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.