Uită de ochii umflați și de cearcăne

ochi-cu-cearcaneSe spune cã ochii sunt oglinda sufletului.

De aceea, toate ne dorim sã avem ochi frumoși și apelãm la tot felul de trucuri, de la tratamente pânã la machiaj.

ochii umflati

ochi-cu-cearcane

Uită de ochii umflați și de cearcăne. Se spune cã ochii sunt oglinda sufletului.

De aceea, toate ne dorim să avem ochi frumoşi şi apelăm la tot felul de trucuri, de la tratamente până la machiaj.

 

Uneori însă ne confruntăm cu diverse probleme ale aspectului ochilor, cum ar fi ochii umflaţi, pungi sub ochi sau cearcăne. Există mai multe cauze pentru aceste probleme: moştenirea genetică, retenţia de apă, toxinele din organism, schimbări ale vremii, probleme hormonale, alergii sau reacţii adverse la medicamente.Mare atenţie la alimentaţie
Una din principalele metode de a  preveni ochii umflaţi sau cearcănele este să fii atentă la alimentaţie. Trebuie sã urmezi o dietã echilibrată şi, de asemenea, sã te hidratezi corespunzător. Dacă vei bea multă apă, vei elimina toxinele din organism şi vei reduce astfel retenţia de apă. De asemenea, un consum redus de cafeină va duce la reducerea retenţiei de apă. Sodiul este şi el un mare aliat al retenţiei de apă în organism, aşa că ar fi bine sã iei în calcul şi reducerea consumului de sare dacă vrei sã ai ochi frumoşi.

Remedii naturale
Ai la dispoziţie o mulţime de remedii naturale în lupta cu ochii umflaţi şi cu cearcănele. Nu trebuie să cheltui mii de lei pentru a avea ochi frumoşi. Noi vom face o trecere în revistă a acestor tratamente naturiste.
1. Aplică felii reci de castraveţi pe ochi, timp de 5 minute.
2. Levănţica reduce de asemenea umflăturile.
3. Muşeţelul, ceaiul verde sau alte pliculeţe de ceai reci pot fi aplicate cu succes pe ochi, timp de 5 minute.
4. Dacã foloseşti cremă de ochi dimineaţa, obişnuieşte-te să o păstrezi în frigider.
5. Dormitul pe o parte cu o pernă în plus ajută şi el la reducerea ochilor umflaţi.
6. Ochii umflaţi pot fi trataţi şi cu douã linguri curate ţinute la frigider şi apoi aplicate pe ochi. Pentru o soluţie rapidă, dacã nu ai avut timp să ţii lingurile la frigider, punele într-un pahar cu apă rece.
Alege tratamentul care ţi se potriveşte cel mai bine, iar odată ce ai scăpat de această problemă, poţi trece la machiajul ochiilor, care te va ajuta sã îţi desăvârşeşti frumuseţea, dar şi sã ascunzi eventualele probleme de care nu ai reuşit sã scapi. Însă, dacă e vorba de probleme medicale, e nevoie să consulţi un medic, pentru a scapa definitiv de ochii umflaţi.

(Visited 67 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107