Cele mai practice elemente din garderoba. Tu ai aceste haine femei în dulap?

haine femei

Desigur, a avea o garderobă plină de rochii de seară sau de accesorii strălucitoare, nu este tema acestui articol. Vom vorbi despre acele lucruri care contează în garderoba unei femei. Mai concret spus, despre acele haine femei practice care nu trebuie să lipsească.

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat (şi nu o dată, trebuie să recunoşti) că petreci zeci de minute în faţa garderobei. Şi asta doar pentru că nu şti ce să porţi.  Un astfel de scenariu nu face altceva decât să te convingă că trebuie să ieşi la cumpărături.

Tocmai de aceea, am decis că a venit momentul să facem o listă cu cele mai esenţiale haine femei care nu trebuie să lipsească din garderobă.

Pardesiul cu croială dreaptă

haine femei

Indiferent ce ai purta un astfel de pardesiu se va potrivi de minune. Se poate purta atat cu ghete cat si cu cizme. Cu fustă sau cu pantaloni. Indiferent de alegere, vei putea purta orice piesă vestimentară fără prea mari bătăi de cap. Pentru ca pardesiul să se potrivească perfect cu orice piesă vestimentară alege unul în culori uşor de asortat. Aceste culori sunt negru, bej sau nude.

Haine femei care te pot scoate din impas indiferent ce ai purta

Mai ales iarna, devine destul de greu să alegi haine groase care să fie şi feminine şi elegante. Şi dacă reuşeşti să găseşti atunci în mod clar geanta aleasă nu se potriveşte. În timpul iernii, alege accesorii pe care să le poţi asorta cu uşurinţă hainelor pe care le porţi. De exemplu, genţile de umăr sunt alegerea cea mai bună în acest sens. Se potriveşte în orice împrejurare şi nu trebuie să o înlocuieşti foarte des.

Iarna, cea mai bună opţiune alături de haine femei sunt cizmele lungi

haine femeiÎn sezonul rece, cizmele lungi sunt o adevărată binecuvântare. Ele vor oferi protecţia necesară şi vor adăuga ţinutelor feminitate şi eleganţă.  În garderoba ta, clar merită un loc de cinste alături de haine femei pe care le-ai ales cu atâta grijă pentru acest sezon. Dacă vrei să nu fie necesar să ai mai multe perechi atunci alege cizme de culoare neagră.

Fie că este vorba despre o ieşire la film sau o zi la birou o pereche de cizme negre sunt întotdeauna la îndemână.

Helanca, o piesă vestimentară mereu la modă şi uşor de combinat cu alte elemente

În sezonul acesta helăncile au fost în topul preferinţelor designerilor. Sunt piese vestimentare care se încadrează cu uşurinţă în preferinţele oricui. Având câteva astfel de haine femei în garderobă vei putea să arăţi bine chiar şi atunci când este frig. Este în mod cert un element care te scoate din impas în orice situaţie.  De asemenea, se potriveşte în orice combinaţie vestimentară.

Jeanşi – esenţiale în orice garderobă

haine femeiDeşi nu îi vei putea purta absolut în orice situaţie dar, mai ales pentru o zi la birou sau în weekend vei putea crea numeroase ţinute. Dar pentru a avea succesul garantat alege o pereche care să ţi se potrivească din toate punctele de vedere. Fii sigură că nu vei trece neobservată dacă ştii cum să creezi cele mai de efect combinaţii.

Iată, deci, cât de uşor este să găseşti în garderoba ta haine femei dar şi accesorii pe care să le porţi liniştită. Vei reuşi astfel să ieşi din impasul în care te afli.

(Visited 62 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107