Trucuri pentru a deveni o persoana carismatica

trucuri pentru a deveni o persoana carismatica

Trucuri pentru a deveni o persoana carismatica – Trucuri psihologice pentru a atrage oamenii în jurul tău

 

Sunt oameni care radiază un așa magnetism încât toți se adună în jurul lui și devine astfel centru atenției.  Toți cei din jurul său își doresc să fie la fel ca el, să îi câștige prietenia și aprobarea. Și ce este și mai curios este că nu depinde deloc de oamenii din jurul lui pentru a fi carismatic. Așadar pentru a fi o persoană super agreabilă pentru cei din jurul tău iată ce trebuie să faci.

 

Cateva trucuri pentru a deveni o persoana carismatica

 

Creează-ți o imagine individuală. Vei avea nevoie cu siguranță să ieși în evidență prin ceva așadar uită-te la personalități precum Charlie Chaplin, Winston Churchill, Adolph Hitler sau Marilyn Monroe.  Toate aceste personalități au avut ceva în plus care i-au făcut atractivi în ochii celor din jur. Creează-ți propria imagine și vei avea un efect surprinzător.

Pentru ca oamenii să te perceapă ca pe o adevărată personalitate și să te aprecieze ca fiind unic, trebuie să ai un motiv pentru a exista. Ambiții, scopuri, o dorință de a schimba ceva în lume. O persoană fără vise este precum o carte fără idei.

Trucuri pentru a deveni o persoana carismatica

Fii sigur pe tine. Pentru a fi carismatic este nevoie, cu siguranță de multă încredere în propria forță. Ia decizii cu curaj, fii capabil să iei cuvântul în nume propriu, nu te aștepta la ajutor din exterior și explică ideile tale într-o manieră ușor de înțeles de toată lumea. Oamenii din jurul tău simt încrederea pe care o ai nu numai în comportament ci și în cuvintele pe care le spui. Este bine să eviți cuvinte precum ,,cred” ,,sper”,  ,,probabil”, ,,poate”.

Uită de faptul să te plângi. Ai putea să admiri și să îți dorești să fii precum persoana care se plânge în mod constant? Cu siguranță că nu. Oamenii carismatici au o gândire pozitivă întotdeauna. Evitați criticile, să vă plângeți sau să vorbiți despre lucruri negative. Chiar dacă nu toate merg așa cum trebuie în viața voastră încercați de fiecare dată să creați momente plăcute și să conversați într-o manieră pozitivă. Folosește gesturi, încearcă să zâmbești mai des arată-te încrezător și vei vedea că lucrurile se vor schimba într-o manieră surprinzător de favorabilă.

 

Arta conversatiei este cea mai buna arma pentru a deveni carismatic

 

Devino un bun povestitor. Nu trebuie acum să devii Jules Verne pentru a extrapola un subiect. Trebuie doar să povestești totul cu pasiune și încredere în tine și astfel vei avea multe de câștigat. În momentul în care oamenii aud povești de viață interesante vor fi total captivați de ideea de a da persoana respectivă drept exemplu.

De asemenea, în momentul în care aveți o conversație cu cineva nu priviți în altă parte, încercați să îl ascultați chiar dacă nu considerați că ceea ce spune este de interes pentru voi. Sunt alte metode mai elegante prin care puteți scurta o converație neplăcută.

Ținând cont de aceste câteva elemente va fi mult mai simplu să vă faceți plăcut în ochii celorlalți și chiar dacă nu deveniți un fel de vedetă locală cel puțin veți putea să fiți mai agreabil pentru ceilalți.

(Visited 116 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107