Tresa de par-aplicarea tresei pentru par

tresa de par

Aplicarea de tresa de par sau cum să obţii un par mai lung în mai puţin de 1 minut

 

Ştiu că de multă vreme tânjiţi după un par până la mijloc, superb prin care să ieşiţi în evidenţă. Dar uitându-vâ în oglindă nu prea reuşiţi să obţineţi acest lucru mai ales dacă în ultima vreme aţi tot scurtat din lungimea părului. Vă propunem o soluţie: să utilizaţi o tresa de par.

În special dacă sunteţi începătoare, o tresa de par va fi mai mult decât un ajutor bine venit iar urmând paşii pentru a o aplica în mai puţin de câteva minute veţi avea părul atât de lung pr cât îl doriţi.

 

Paşi de urmat pentru aplicare tresa de păr

 

Iată ce paşi trebuie să urmezi atunci când aplici o tresa de păr:

  1. Separă partea de top de restul părului
  2. Fixează partea de top cu agrafe, cleşte sau orice alt tip de accesorii de păr
  3. Desfă fiecare clamă de pe tresă şi începe să o aplici la rădăcină. Porneşte din centru spre exterior, cea din mijloc fiind prima clamă prinsă de păr
  4. Părul poate fi opţional tapat înainte de a aplica o tresa de par. Această metodă este recomandată în special persoanelor cu părul fin, subţire.
  5. La final se desface partea de top şi se aranjează peste tresă.

 

Există foarte puţine persoane care să găsească extensii care să aibă aceeaşi culoare cu părul lor. Dar pentru ca nuanţa să se potrivească puteţi să le vopsiţi şi astfel să obţineţi o culoare uniformă şi, desigur la modă. Totuşi exista situaţii în care şi dacă vopsiţi extensiile să nu se potrivească cu nuanţa de păr pe care o aveţi. Deşi extensiile sunt create din păr natural vopseaua nu prinde la fel de bine ca pe propriul nostru păr.

 

 

Ce fac dacă tresa de par nu se potriveşte ca nuanţă cu restul părului meu?

 

Totuşi, chiar dacă nu va avea la final aceeaşi culoare precum restul, poate fi utilizat cu succes pentru obţinerea coafurilor ce necesită păr mai lung şi mai bogat. Astfel, în special dacă vă aşteaptă o ocazie mai specială, atunci veţi putea avea o coafură spectaculoasă fără prea mult efort.

Recomandăm această aplicare tresa pentru par în special începătoarelor care nu au experienţă atât de mare în realizarea unor coafuri complexe.

În special când veţi realiza coafuri cu împletituri diferenţa de nuanţă va da foarte bine şi astfel veţi avea un aer modern şi elegant. Mai ales dacă vă doriţi un aer puţin mai nonconformist puteţi să alegeţi să realizaţi aplicare tresa de par în mai multe nuanţe. Astfel nu va trebui să vă puneţi în pericol părul natural şi în momentul în care doriţi să reveniţi la look-ul de dinainte nu va trebui decât să le daţi jos.

Cu siguranţă sunt multe idei de coafuri pe care le puteţi aplica numai prin a utiliza tresa de par. Aşadar, dacă întotdeauna v-aţi dorit un păr lung ca de prinţesă, acum este momentul să vă lăsaţi creativitatea liberă şi să apelaţi la aceste mici trucuri care vă vor oferi posibilitatea de a fi în fiecare zi originală şi să te faci remarcată în orice situaţie.

 

(Visited 430 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107