Trenduri pentru toamnă anului 2016

trenduri pentru toamnă

Păcălește ploaia cu cele mai noi trenduri pentru toamnă anului 2016

Orice garderobă care se respectă are nevoie de piese vestimentare bine puse la punct pentru a putea să faci față atât dimineților friguroase cât și după amiezelor însorite în care îți dorești să te plimbi. Atunci când dorim ca zilele de toamnă să fie confortabile și călduroase nu trebuie decât să ne uităm puțin și să vedem care sunt aceste trenduri pentru toamnă.

Dacă îți dorești toate acestea, atunci trendurile pentru toamnă recomandă ca data viitoare când mergeți la cumpărături să investiți în trenciuri perfecte pentru fiecare zi.

Indicatorii după care trebuie să te ghidezi în acest sezon sunt croielile clasice, materialele texturate și culorile îndrăznețe. Astfel renunță la mult prea clasicul negru și dă o notă interesantă întregii tale garderobe. Pentru acele dintre voi care sunt în pană de inspirație am ales patru modele de trenciuri care se află în aceste trenduri pentru toamnă. Așadar, indiferent care ar fi stilul tău, noi îți vom identifica cele mai importante dorințe.

Confort elegant – din seria de trenduri must have

Dacă îți dorești confort mult dar în același timp să arăți cât mai elegant posibil, optează pentru un trenci în formă de halat. Modelul acesta inedit face ușor trecerea de la o garderobă de zi la una de seară. Nu trebuie să uităm de accesoriile potrivite care pot fi ori o pereche de ochelari de soare pentru zilele însorite, ori o pălărie trendy, dar niciodată nu trebuie să uităm de o umbrelă pentru că oricând poate să înceapă ploaia.

Materiale pufoase pentru confortul tău suprem

Din categoria de trenduri pentru toamnă nu lipsesc nici materialele pufoase care îți vor fi de un ajutor real în zilele friguroase. Culorile naturale precum verde închis sau maro sunt printre vedetele sezonului acesta, așadar menține-te în aceste trenduri pentru toamnă și strălucește.

Marșuri urbane

Pentru acelea dintre voi care preferă să aibă un stil mai aparte, mai special, așa cum sunteți voi, toamna aceasta se poartă și trenciurile de inspirație militară. Cu siguranță urmând aceste trenduri pentru toamnă vei putea să ieși din tipare și să impresionezi pe toțin din jurul tău.

O apariție memorabilă cu un trenci viu colorat

Zilele mohorâte de toamnă nu trebuie să fie neapărat zilele în care purtăm hainele cele mai închise la culoare. Un trenci viu colorat va arăta lumii că nu îți pasă de ploaia torențială ce cade nemilos asupra orașului pentru că tu ești veselă și unică. Așadar printre aceste trenduri pentru toamnă nu lipsesc nici trenciurile viu colorate asortate cu niște accesorii potrivite precum pantofi sport sau un rucsac. Astfel vei da dovadă de multă îndrăzneală și nu va trebui să purtați tocuri în fiecare zi.

Toamna vine, așadar cu o mulțime de idei bune in materie de trenduri din care nu trebuie decât să alegeți ce vi se potrivește.

Nu mai trebuie să mai stați pe gânduri și mergeți în magazine pentru a vă cumpăra câteva piese vestimentare cheie pentru acest sezon de trecere până cad primii fulgi de zăpadă.

(Visited 8.253 times, 8 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107