Trendul tribal incorporeaza elemente africane si asiatice

animal-printLasa sa patrunda in garderoba ta cateva accente din viata salbatica, facand loc pieselor vestimentare cu “animal print”. Dungile alb-negru de zebra si bulinele cu forme asimetrice galbui-maronii de girafe sau leopard sunt la moda. Mai poti incerca si hainele cu modele care imita pielea de sarpe, cea de leopard sau petele de ghepard. Revitalizeaza-ti garderoba prin introducerea unor culori care-ti iau ochii precum fuchsia, violet, oranj electric, rosu aprins sau verde smarald. Modelele tinutelor in culori energice ar trebui sa fie abstracte si extra large. Adauga o savoare etnica garderobei de vacanta printr-o rochie, o bluza sau o esarfa cu un print exotic afircan sau asiatic. Cauta piese vestimentare gen kente – imbracaminte foarte colorata, specifica poporului Ashanti. Fiecare culoare de pe aceste haine inseamna ceva.

HR

animal-print

Lasa sa patrunda in garderoba ta cateva accente din viata salbatica, facand loc pieselor vestimentare cu “animal print”. Dungile alb-negru de zebra si bulinele cu forme asimetrice galbui-maronii de girafe sau leopard sunt la moda. Mai poti incerca si hainele cu modele care imita pielea de sarpe, cea de leopard sau petele de ghepard. Revitalizeaza-ti garderoba prin introducerea unor culori care-ti iau ochii precum fuchsia, violet, oranj electric, rosu aprins sau verde smarald. Modelele tinutelor in culori energice ar trebui sa fie abstracte si extra large. Adauga o savoare etnica garderobei de vacanta printr-o rochie, o bluza sau o esarfa cu un print exotic afircan sau asiatic. Cauta piese vestimentare gen kente – imbracaminte foarte colorata, specifica poporului Ashanti. Fiecare culoare de pe aceste haine inseamna ceva.

De exemplu, albastru este armonie, galben-bogatie si alb-purificare. Look-ul tribal poate fi obtinut si prin accesorizarea cu pene si margele. Bijuteriile trebuie sa fie din lemn, colierele si bratarile masive, iar cerceii sa fie rotunzi si mari. Pe cap puteti purta o palarie din paie sau un turban precum femeile africane.

(Visited 44 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107