Trend alert-Costumele de baie retro

Vintage sau burlesque, stilul retro pare să nu dorească să părăsească nici anul acesta garderoba femeilor. Un nou segment care s-a alăturat acestor costume de baie care se poartă anul acesta este cel care se inspiră după costumele de baie ale anilor 60 – 70. Astfel dacă ești fană a stilului anacronic atunci cu siguranță acest tip de costume de baie retro nu trebuie să lipsească din garderoba ta. costume-baie-retro


Aceste costume de baie retro amintesc de rafinamentul și eleganța care caracteriza stilul femeilor din acea perioadă. Din această categorie de costume de baie fac parte o mulțime de modele și nu trebuie decât să alegi ce ți se potrivește cel mai bine.

Costume de baie cu șnur după gât

Astfel de costume de plajă amintesc cel mai bine de preferințele pe care le aveau designerii în perioada aceea și, totodată pun accent pe decolteul și talia unei siluete feminine. În special dacă aveți forme voluptuoase sau mici imperfecțiuni, astfel de costume de baie reușesc să le ascundă cel mai bine, punând în valoare doar avantajele pe care le prezintă corpul pe care îl aveți. Pentru un plus de eleganță alegeți costume de baie în combinație de alb – negru.

Costume de baie cu talie înaltă

Cu siguranță acest model de costume de baie retro este unul dintre cele mai ingenioase grație multiplelor sale beneficii. Unul dintre acestea, și cel mai important, este acela că are capacitatea de a ascunde părțile proaste și să le descopere pe cele bune. Așadar, nu mai trebuie să regretați toate porțiile de prăjituri în plus pe care le-ați consumat în timpul anului. costume-de-baie
Fiind cu talie înaltă acest model de costume de baie accentuează talia dar în același timp acoperă un abdomen mai puțin lucrat. Un alt avantaj la aceste costume de baie este varietatea de culori și stiluri reușind astfel să recreeze un look boho, romantic sau elegant în funcție de preferințe.

Costume de baie cu volănașe

Distractiv și feminin în același timp, costumul de baie cu volănașe este perfect pentru femeile care vor să își scoată în evidență silueta perfectă. Cu șnur sau după gât, această piesă vestimentară arată fabulos pe un corp bronzat și lucrat armonios.
În cazul acestor costume de baie modelele și nuanțele sunt extrem de variate oferindu-vă posibilitatea de a vă juca cu nuanțele, texturile și accesoriile care să le completeze. Un astfel de costum de baie pune în evidență cel mai bine formele perfecte și cu siguranță dacă vă doriți acest lucru atunci puteți trece acest model de costume de baie pe lista de cumpărături.
Magazinele online și nu numai, deja au început să scoată pe rafturi modele de costume de baie diverse, în conformitate cu tendințele actuale setate de designeri.
Nu uitați ca atunci când porniți la cumpărături să întocmiți o listă cu cele mai importante aspecte pe care doriți să le îndeplinească aceste costume de baie și să o găsiți pe cea perfectă pentru silueta voastră.
Așadar, și anul acesta costumele de baie în stil retro rămân pe poziții și la fel de populare ca și până în prezent.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Trend alert: Costume de baie retro

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.