Tratamentul cu botox face minuni

  Scriam în numerele trecute ale suplimentului “Sănătate și frumusețe” despre faptul că ridurile nu se pot trata cu ajutorul nici cărei creme.

  Foarte adevărat. Pe de altă parte, se pot trata eficient cu ajutorul injecțiilor cu botox, dar nu numai atât.

tratamentul cu botox

Tratamentul cu botox face minuni -Botoxul, un tratament care trebuie întreținut

Foarte adevărat. Pe de altă parte, se pot trata eficient cu ajutorul injecţiilor cu botox, dar nu numai atât.

 

El se poate ocupa eficient de pliurile inestetice de pe gât şi poate reduce transpiraţia.
Botoxul cosmetic este o toxină botulinică produsă de o bacterie.

Botulina reduce acţiunea muşchilor frunţii care cauzează apariţia liniilor dintre sprâncene. Botoxul cosmetic în sine este o procedură uşoară administrată de către un doctor.

Ridu

rile dintre sprâncene sunt reduse în totalitate sau eliminate aproape în totalitate pentru o anumită perioadă de timp ca rezultat al acestui tratament.
Nu este o procedură chirurgicală şi persoanele între 18 şi 65 de ani sunt eligibile la acesta iar tratamentul cu botox este sigur şi fară efecte secundare.

Tratamentul cu botoxProcedurile sunt rapide şi nedureroase

Tratamentul cu Botox cosmetic durează cam 10-15 minute. În acest timp se fac câteva mici injecţii pe frunte sau în zona în care există riduri.

Veţi observa rezultate vizibile după câteva zile de la tratament. Liniile dintre sprâncene ar trebui fie să dispară complet sau măcar ar trebui să fie estompate iar pielea să fie întinsă şi fermă.

Rezultatele injecţiilor cu botox durează până la patru luni după procedura cu botoxul cosmetic.

Oricum, rezultatele pot varia de la persoană la persoană, în funcţie de tipurile şi mărimea ridurilor, de sănătatea şi fermitatea pielii.
După o perioadă, tratamentul cu botox trebuie reluat, efectul tratamentului durează mai mult de fiecare dată iar rezultatele sunt tot mai bune.
Tratamentul cu Botox este folosit în special pentru a estompa şi elimina ridurile de la ochi, ridurile de pe frunte şi de pe gât.

(Visited 90 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107