Tratamente pentru cresterea parului

tratamente pentru cresterea parului

Tratamente pentru cresterea parului care merită să le încercaţi

 

Multe femei ştiu deja ce şampon sau balsam de par li se potriveşte pentru a avea un păr frumos şi strălucitor. De asemenea, ştiu că pentru a avea părul pe care şi l-au dorit mai au nevoie de diverse tratamente care să îl transforme în accesoriul cel mai de preţ.

Dacă vă nemulţumeşte, însă, lungimea pe care o are atunci trebuie să ştiţi că există numeroase tratamente pentru creşterea parului pe piaţă dar nu toate sunt potrivite pentru a vă îndeplini această dorinţă arzătoare. Am cercetat pe internet mai amănunţi şi ne-am oprit asupra a trei tratamente pentru cresterea parului pe care le-am şi încercat şi au funcţionat. Este vorba despre trei tratamente pentru creşterea părului naturiste care vă vor oferi rezultatele aşteptate şi nici nu vă vor pune părul în pericol.

Pe piaţă se găsesc tratamente pentru creşterea parului dar au început să conţină din ce în ce mai multe chimicale ceea ce pentru multe dintre voi este un aspect deosebit de îngrijorător.

 

Tratamente pentru cresterea parului pe care ar trebui să le încercaţi

 

Cea mai simplă şi cea mai la îndemână metodă naturală pe care să o utilizezi în locul unor tratamente pentru cresterea parului de pe piaţă este oţetul de mere. Suntem siguri că până acum nici măcar nu v-aţi gândit la acest aspect dar efectul oţetului de mere este acela că în momentul în care îl veţi aplica la rădăcina părului va destupa porii şi va elimina pielea moartă iar părul va creşte în mod armonios.

Trebuie doar să amestecaţi oţetul de mere cu un pahar cu apă şi să aplicaţi din abundenţă amestecul la rădăcină. Trebuie să ştiţi că nu orice tip de oţet se potriveşte ci doar acesta de mere nedistilat, din merele fără sâmburi. Poţi să faci acest lucru înainte de a aplica şamponul şi balsamul apoi tot ce îţi rămâne de făcut este să masezi bine părul.

Un alt tratament pentru cresterea parului este uleiul de măsline care se aplică la rădăcini pe toată lungimea firului de păr şi masează pentru câteva minute. Trebuie să faci asta înainte de culcare pentru ca dimineaţa să îţi speli părul pentru a înlătura uleiul. În acest fel rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.

 

Chiar şi uleiul de in este un remediu bun pentru creşterea părului

 

Poţi de asemenea să foloseşti uleiul care se obţine din seminţe de in. Uneori părul nu mai creşte datorită problemelor de circulaţie sanguină. Pentru a trata astfel de probleme aplică uleiul din seminţe de in timp de 3 minute sau chiar mai mult pe suprafaţa scalpului şi masaţi bine zona. Apoi lăsaţi pentru 30 de minute uleiul în păr şi apoi spălaţi bine părul.

Acestea sunt doar câteva tratamente pentru creşterea părului şi urmând indicaţiile prezentate mai sus cu regularitate în curând vă veţi bucura de un păr bogat şi sănătos şi, desigur, mult mai lung exact cum v-aţi dorit. Astfel nu va trebui să investiţi în tratamente costisitoare şi ineficiente. Cu ajutorul tratamentelor naturiste veţi uita complet de astfel de probleme.

(Visited 275 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107