Tratamente pentru caderea parului

tratamente pentru caderea parului

Tratamente pentru caderea parului – o problemă frustrantă cu soluţii simple

 

În special dacă este vorba despre o femeie caderea parului reprezintă o problemă destul de frustrantă. De obicei căderea părului este cauzată de mai mulţi factori externi cum ar fi stresul, o viaţă dezechilibrată, alimentaţie proastă, schimbpri hormonale, moştenire genetică. Dacă vă confruntaţi cu astfel de probleme înseamnă că a venit timpul să luaţi măsurile pentru a opri căderea părului.

Căderea a 30 – 40 de fire de păr pe zi este un lucru normal dar dacă vă strângeţi părul în smocuri atunci cu siguranţă este nevoie de ajutorul unui medic dermatolog care vă va oferi soluţiile potrivite pentru a vă oferi tratamente pentru caderea parului.

Există şi veşti bune în această situaţie în special dacă doriţi să luaţi măsuri rapid şi eficient fără a mai apela la un medic sau la tratamente medicamentoase. Pe piaţă aveţi opţiunea de a alege din numeroase produse naturiste sau pe care le puteţi prepara acasă din câteva ingrediente pe care sigur le aveţi la îndemână. Vă prezentăm câteva astfel de tratamente pentru căderea părului pe care puteţi să le încercaţi acasă dar care au rezultate mai mult decât satisfăcătoare.

 

Sucurile de ceapă, usturoi sau ghimbir

 

Specialiştii care au testat acest tratament pentru căderea părului, afirmă că numai după o perioadă de 6 săptămâni părul a încetat să mai cadă şi în plus a devenit mult mai puternic. Experţii sunt de părere că efectele benefice se datorează puterii extraordinare a flavonoidelor care au acţiune antiinflamatoare şi favorizează circulaţia sanguină la nivelul scalpului prevenind astfel subţierea şi ruperea firului de păr.

 

 

Salvia, rozmarinul şi aloe vera

Salvia îndeseşte părul iar rozmarinul şi aloe vera stimulează creşterea acesteia. Le puteţi folosi sub formă de infuzie pe care să o aplicaţi prin masaj sau sub formă de uleiuri esenţiale. La fel de eficient este ţi dacă utilizaţi ceai verde care este bun totodată şi pentru răceală.

Ceaiul verde conţine antioxidanţi care previn căderea părului şi accelerează creşterea iar astfel aveţi parte de tratamente pentru caderea parului care pe cât sunt de eficiente pe atât sunt de bune pentru a nu cauza şi alte probleme.

 

Recomandări privind aceste tratamente pentru caderea parului

 

Atunci cand doriti sa aplicati tratamente pentru căderea părului vă recomandăm să vă orientaţi către cele naturiste, în special dacă nu doriţi să apelaţi la ajutorul unui dermatolog. Tratamentele naturiste au un efect mult mai benefic şi nu creează alt tip de afecţiuni aşa cum probabil s-ar întâmpla în cazul celor cumpărate din magazine.

Dacă este vorba despre moştenire genetică atunci aceste tratamente pentru căderea păr naturiste vor mai diminua efectele şi vor încetini procesul. Totuşi dacă ştiţi  că părul dumneavoastră nu este foarte rezistent vă recomandăm să renunţaţi la produsele pentru păr cum ar fi vopseaua, gelul, coloranţii şi diverse astfel de produse care sunt agresive cu firul de păr şi îl slăbesc.

Tratamentele prezentate în rândurile anterioare sunt doar câteva dintre acestea dar dumneavoastră trebuie să alegeţi ce vi se potriveşte mai bine şi să le folosiţi astfel încât să vă puteţi bucura de un păr sănătos şi mult mai bogat.

(Visited 257 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107