Tratamente faciale care pregătesc tenul pentru sezonul rece

   Odată cu intrarea în sezonul rece tenul nostru începe să resimtă efectele aerului măsurând puține grade peste limita de îngheț. Vom prezenta trei rețete rapide și ieftine de tratamente faciale, care ne vor ajuta să ne îngrijim tenul, pregătindu-l pentru sezonul rece.

  

Odat? cu intrarea în sezonul rece tenul nostru începe s? resimt? efectele aerului m?surând pu?ine grade peste limita de înghe?. Vom prezenta trei re?ete rapide ?i ieftine de tratamente faciale, care ne vor ajuta s? ne îngrijim tenul, preg?tindu-l pentru sezonul rece.

   Tratament cu dovleac, pentru tenul acneic

  Acneea este una dintre cele mai frecvente afec?iuni dermatologice. Dac? vrem s? trat?m co?urile ?i s? prevenim apari?ia lor, putem încerca urm?torul tratament.
  Într-un bol amestec?m o linguri?? de suc de l?mâie, dou? linguri de dovleac crud ras, o linguri?? de suc de ro?ii ?i un albu? de ou.
  Amestec?m pân? ce compozi?ia devine omogen?.
  Masca se aplic? pe ten ?i gât, se men?ine circa 15 minute, dup? care ne cl?tim cu ap? c?ldu??.

   Tratament cu avocado pentru tenul uscat

  Tenul devine mult mai sensibil pe perioada sezonului rece. Pentru persoanele care au tenul uscat, aceast? sensibilitate crescut? este cu adev?rat o problem?. Pentru a trata sensibilitatea, ne putem folosi de propriet??ile hidratante ?i calmante ale pulpei de avocado.
  Pentru tratamentul hidratant, trebuie doar s? pas?m pulpa unui avocado pân? ob?inem o past?.
  Dup? ce ne-am cur??at bine tenul, aplic?m pasta de avocado pe fa?? ?i o l?s?m s? ac?ioneze circa 10 minute, apoi cl?tim cu ap? c?ldu??.
  Tratament cu spanac ?i miere pentru tenul tern ?i obosit
  Frunzele de spanac sunt foarte bogate în vitamine ?i minerale esen?iale pentru un ten frumos. Dac? tenul nostru este lipsit de vitalitate, vom amesteca cu mixerul 4 – 5 frunze de spanac bine m?run?ite cu dou? linguri?e de suc de l?mâie ?i o lingur? de miere pân? ob?inem o past? fin?.
  Aplic?m masca pe fa?? ?i gât ?i o l?s?m s? ac?ioneze timp de 20 de minute, apoi cl?tim cu ap? rece.

(Visited 43 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.