Tratament cu parafină

Tratament cu parafină pentru mâini și picioare
Cu toții adorăm să ne relaxă m corpul, mai ales după o perioadă de stres intens.

Tratament cu parafină pentru mâini și picioare
Cu toții adorăm să ne relaxă m corpul, mai ales după o perioadă de stres intens. Este un răsfăț nu foarte greu de obținut, atât în cadrul unui salon specializat sau, de ce nu, chiar la tine acasă.
Probabil multe persoane se întreabă ce este parafina și ce proprietăți terapeutice are aceasta. Poate că puțini și-ar fi imaginat că este un produs ce ajută trupul femeii ca să devină mai atrăgător. Tratamentul cu parafină are ca efecte hidratarea și catifelarea corpului pentru o perioadă lungă de timp. Este recomandat în special pentru zona mâinilor și a picioarelor deoarece sunt cele mai supuse factorilor nocivi din mediul exterior când, atât la temperaturi ridicate cât și în anotimpul rece din cauza frigului, gradul de hidratare al pielii scade considerabil.Tratament cu parafină

Pentru mâini...
Deoarece mâinile dezvăluie vârsta mai mult decât alte părți ale corpului, fiind ca o oglindă a noastră, acestea au nevoie de o atenție deosebită.
Mâinile devin uscate și sensibile datorită deshidratării cauzate de vânt, acțiunea detergenților, de frig, de apa prea rece sau prea caldă și de folosirea săpunului solid. În cazul în care pielea mâinilor este uscată, crăpată, deshidratată sau dacă vreți să preveniți apariția acestor neplăceri puteți face un tratament cu parafină. Înainte de a începe procedura, se aplică pe mâini și pe încheieturi o substanță dezinfectantă, pentru a vă asigura că toate bacteriile au fost îndepărtate. Masați cu un ulei esențial – în funcție de preferinț e – mâinile, degetele și unghiile.
Introduceți încet fiecare mână în parafină și țineți-le pentru câteva minute.
Lăsați ca parafina să se usuce două minute, după care introduceți din nou fiecare mână. Repetați de câteva ori, înveliți fiecare mână în folie de plastic, apoi introduceți-le în mănușile speciale. Lăsați mâinile astfel acoperite timp de 5 minute, apoi scoateți mănușile și îndepărtați parafina.
Tratamentul cu parafină se realizează după următorii pași< se spală mâinile, se dezinfectează după care se hidratează cu o cremă specială urmată de masajul mâinilor timp de 10 minute. Mâinile se introduc în aparatul cu parafină încălzită după care se introduc într-o pungă de plastic specială și apoi se pun într-o mănușă care va ține căldura. După 15-20 de minute se îndepărtează punga și parafina.
Mâinile nu se spală timp de 60 de minute, lăsăm ca porii să se strângă din nou. Tratamentul cu parafină este indicat abia după ce realizați manichiura.

Pentru picioare…
Mai întâi de toate, picioarele se spală și se aplică un gel exfoliant. În urma acestui peeling stratul de celule moarte este îndepărtat de la suprafața pielii. Ulterior, se aplică o cremă penetrantă de hidratare printr-o procedură
de masaj. Etapa finală constă în introducerea picioarelor într-un recipient cu parafină încălzită, apoi într-o folie de plastic, după care se introduc în botoșei de bumbac. Urmează o perioadă de relaxare timp în care parafina acționează asupra epidermei, după care aceasta se îndepărtează.
V. S.

(Visited 240 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107