Top diete pe care le puteți încerca

diete

Top diete pe care le puteți încerca și voi

 

Ce nu facem noi femeile pentru a arăta cât mai bine? Ei bine aproape orice. Dar în aceste câteva rânduri vei găsi o serie de diete care să nu te pună la cheltuieli ci să poți slăbi ușor și eficient cu ce ai tu prin casă.

Așadar am întocmit o listă cu cele mai eficiente diete pe care poți să le urmezi și tu iar după un timp vei observa că încep să apară și rezultatele.

 

Tipuri de diete pe care le puteți urma în acest sezon

 

Dieta cu sucuri – deși sună ca un fel de declarație de război kilogramelor în plus, nu este chiar atât de drastică. Constă în consumarea a 6 mese pe zi, din două în două ore, din care 4 sucuri, o salată la prânz și o supă seara. Nu numai că vei scăpa de kilogramele în plus, dar te ajută să te și detoxifici. Se bazează mai mult pe consumarea de fructe și legume ceea ce o face să fie extrem de accesibilă.

Dieta japoneză – este similară cu dieta cu sucuri numai că în plus se bazează ocazional și pe consumul de pește. Promite să dai jos rapid 3 kilograme.

Dieta cu iaurt – este una dintre dietele care a fost testată chiar și de vedete. Elementul de bază a acestei diete constă în consumarea de iaurt, consumul ocazional de orez, salată, cartofi copți ce promite să  transforme meniul într-unul extrem de sănătos dar care te și ajută să pierzi kilograme în plus.

Dieta Volumetrics – este o dietă care nu impune restricții și a devenit una dintre cele mai testate diete. Este și accesibilă întrucât poți consuma aceleași alimente ca de obicei singura diferență fiind că nu trebuie să faci exces.

 

Câteva diete care sunt concepute pentru perioada de post

 

Dieta cu mere – este și această dietă pe lista celor accesibile pentru că nu numai că este foarte sănătoasă dar te și ajută să scapi de kilogramele în plus. Presupune să consumi cât mai multe mere dar și multă apă, pe lângă alimentele pe care le consumi în mod obișnuit.

Dieta de post – că tot am intrat în perioada de post este cea mai bună ocazie pentru a-ți face un pic de ordine în alimentație și să te concentrezi asupra reducerii caloriilor. În plus, poți profita de o mulțime de legume proaspete de sezon care încep să apară. Este una dintre dietele cel mai puțin restrictive, se bazează pe consumul de legume și fructe iar ocazional de pește, așa cum se întâmplă și în cazul dietei japoneze.

Practic aceste diete sunt cele mai eficiente dar și cele mai accesibile ca preț, așadar, nu trebuie decât să vă înarmați cu puțină ambiție și să urmați un program clar stabilit. În tot acest timp nu uitați să vă hidratați și să faceți mișcare. Împreună cu aceste două elemente din urmă, indiferent ce diete ați urma, rezultatele vor fi mult mai eficiente.

Acum că suntem la început de sezon, este perioada cea mai optimă pentru a începe o dietă dar regula pentru ca acestea să devină eficientă este să le urmați până la capăt.

(Visited 95 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107