Ținuta pentru Revelion

ținuta pentru Revelion

Ținuta pentru Revelion pentru ca tu să arăți fabulos în noaptea dintre ani

 

Totul este pregătit. Poate că vei aștepta oaspeți sau vei merge chiar tu la o petrecere în noaptea dintre ani iar în orice caz va trebui să îți alegi în așa fel ținuta pentru Revelion încât să te reprezinte și să devii o prezență remarcabilă și memorabilă.

 

Ținuta potrivită pentru noaptea dintre ani și recomandări

 

Pentru a alege cea mai potrivită vestimentație cu siguranță va trebui să ții cont de natura petrecerii pentru că dacă este una tematică atunci vei avea nevoie de mai mult de o rochie care să te transforme în cea mai frumoasă femeie a serii.

O altă recomandare pentru momentul în care îți alegi ținuta pentru Revelion este aceea să o construiești astfel încât să te avantajeze, să îți placă dar să fie și ușor de accesorizat. În noaptea dintre ani este bine să mergi pe ceva mai puțin complicat. Și ai grijă ca totuși să nu fie nici o vestimentație prea vaporoasă întrucât în momentul în care bate de ora 12 toată suflarea va fi afară să admire focul de artificii. Dacă ești gazda unei petreceri de Revelion atunci nu îți va fi greu să găsești o haină groasă pe care să o pui pe tine dar ai grijă să fie la îndemână pentru a putea să fii gazda perfectă până la final.

Atunci când selectezi ținuta pentru Revelion trebuie să ții cont și de locație. O rochie de seară nu va fi potrivită dacă petrecerea se va muta într-un club mai târziu. De asemenea, o ținută prea casual te va face să pari o prezență ștearsă și neinspirată. Poți opta pentru accesorii argintii sau aurii dar niciodată aceste culori nu trebuie să domine ținuta pentru că vei ieși prea mult în evidență. Dacă este vorba despre o pălărie sau o geantă aurie sau argintie atunci vei fura privirile celor din jur prin admirație și nu prin ridiculozitatea ținutei.

Ținuta pentru Revelion trebuie să fie compusă cu atenție astfel încât să nu trebuiască să schimbi totul pe ultima sută de metri. Dacă hainele pe care le vei purta trebuie achiziționate atunci te sfătuim să nu pierzi timpul și să mergi la cumpărături chiar din momentul în care te-ai decis cum vrei să te imbraci. Deși magazinele online au un stoc inepuizabil, din păcate multe site-uri depind de serviciile de curierat care pot fi destul de aglomerate în această perioadă. Așadar cu cât mai repede cu atât mai bine.

 

Fii perfectă în orice moment al petrecerii

 

Și nu uita că pentru a fi fabuloasă trebuie să ai grijă atât de unghiile tale cât și de coafură. Toate elementele trebuie să se regăsească într-o armonie perfectă pentru că totul depinde de cât de bine vei arăta dar și de modul în care alegi să fii în noaptea dintre ani.

O ultimă recomandare este ca atunci când alegi ținuta pentru Revelion este ca totul să se traducă prin bun gust, feminitate și eleganță. Numai așa cei reuși să întâmpini noul an așa cum trebuie și să te bucuri de aprecierile celor din jur.

 

(Visited 8.343 times, 5 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107