Peste 60 de ani? Nici o problemă! Iată câteva idei geniale de ţinute damă perfecte pentru această vârstă

De cele mai multe ori atunci când se răsfoieşte o revistă de modă sunt prea puţine articole legat de ce ai putea purta după o anumită vârstă.  Moda nu cunoaşte limite atâta timp cât orice ţinută damă aţi purta vă face să vă simţiţi confortabil. În special dacă sunteţi încă un spirit tânăr atunci trecerea la această vârstă onorabilă nu înseamnă neapărat să îmbrăţişaţi un stil lipsit de personalitate şi elegant. Puteţi chiar să vă modernizaţi garderoba şi să alegeţi nişte piese vestimentare deosebite, la modă.

O ţinută damă pentru vârsta de 60 de ani înseamnă şi confort iar pentru a vă face o idee mai concretă despre ce vorbim aici, vă oferim câteva idei.

Idei de ţinute damă pe care să le purtaţi la 60 de ani

Dacă veţi urma aceste idei de ţinute damă cu siguranţă vă veţi recupera farmecul de altădată. Şi, cu atât mai mult vă veţi simţi mai bine. Haideţi să vedem mai întâi ce se poate alege astfel încât să nu aveţi o ţinută austeră şi prea formală.

Mai nou, designerii au înţeles ce înseamnă moda la această vârstă şi au fabricat haine perfect adaptate acestor cerinţe.

Îmbrăcămintea formală este preferată de obicei de femeile de afaceri deoarece oferă un aer elegant şi de înaltă clasă. La această vărstă puteţi opta pentru croieli simple şi culori solide cum ar fi negru, alb, albastru maroniu, indigo, albastru carbon, gri şi maro. Aceste culori se împacă cel mai bine cu ţinute damă formale. Îmbrăcămintea formală poate să fie alcătuită dintr-o fustă dreaptă sau pantaloni cu croială bine definită. Alături de o cămaşă sau o bluză va fi vestimentaţia perfectă.

Care sunt piesele vestimentare de care trebuie să vă lipsiţi din garderobă?

Dacă vreţi să obţineţi un aspect elegant dar şic atunci ar trebui să scăpaţi de unele haine din garderoba dumneavoastră. Acestea sunt următoarele: rochiile cu flori imprimate, fustele prea scurte, pantalonii largi, pantalonii scurţi kaki, tricourile de dimensiuni mari, rochiile cu jupon, pulovere brodate, tricourile cu mesaje haioase. Sunt piese vestimentare care cu siguanţă nu vă vor ajuta să obţineţi imaginea dorită.

Cu cât hainele sunt mai largi cu atât sunt mai nepotrivite. În momentul în care mergeţi la cumpărături achiziţionaţi haine care să vă vină bine, în nuanţe monocrome care maschează imperfecţiunile.  Luaţi drept model actriţele care au ajuns la această vârstă şi inspiraţi-vă de la ele.

Nu vă temeţi de accesorii şi folosiţi-vă de puterea pe care o oferă. Combinaţi bijuterii contemporane cu un machiaj clasic. Puteţi chiar să vă inspiraţi din moda altor culturi şi să creaţi un stil propriu foarte original.

Renunţaţi la machiajul mult prea îndrăzneţ si optaţi pentru ceva de bun gust. Nu uitaţi că acesta este un nou început în viaţa dumneavoastră. Profitaţi de fiecare moment şi alegeţi cu grijă hainele pe care să le purtaţi.

Fiecare tip de ţinute damă pe care le alegeţi trebuie să respecte dorinţele dumneavoastră, să fie confortabile. De asemenea, trebuie să vă creaţi un stil nou bazat pe aceste reguli simple şi nu veţi avea probleme.

(Visited 266 times, 2 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107