Tendinte în moda pentru primavara – vara 2013

Stilul inedit numit geisha, provenind din fascinanta moda japoneza, a influentat o multime de designeri pentru sezonul primavara 2013.

moda primavara-vara 2013

Stilul geisha
Stilul inedit numit geisha, provenind din fascinanta moda japoneza, a influentat o multime de designeri pentru sezonul primavara 2013.
In lunile care vor urma vom putea purta nestingherite kimono- uri, centuri satinate si maneci largi, materiale cu imprimeuri mari si culori puternice.

Materialele lucioase
Cu materialele lucioase, si ele in tendinte primavara aceasta, trebuie sa fim atente intrucat apartin categoriei materialelor pretentioase.
Deoarece sunt opulente si atrag atentia suficient de mult, este indicat sa nu ne incarcam tinuta cu alte elemente mari sau cu elemente care ar putea intra in concurenta cu materialul. Vom putea alege un top lucios si o fusta mata sau o rochita lucioasa intr-o nuanta placuta.

Imprimeurile florale false
Imprimeurile florale se evident iaza prin feminitate, eleganta si rafinament. S-au purtat destul de mult in ultimele sezoane, insa primavara aceasta aduce o schimbare.
Imprimeurile florale clasice, care sugereaza trandafiri sau alte flori, sunt inlocuite cu florile false, dorind sa sugereze intr-un mod discret ideea de floare.

Moda anilor ‘60
Moda anilor ’60 ramane o sursa inepuizabila de inspiratie pentru creatorii de moda. Aproape toti designerii au inclus in colectiile lor de primavara articole inspirate din acea perioada ofertanta din punct de vedere al creatiilor vestimentare.

Aplicatiile
O alta caracteristica a modei primaverii 2013 o constituie aplicat iile. Se remarca prin faptul ca sunt feminine, finute si dau un aer elegant si deosebit. Vom putea opta fie pentru flori mari aplicate pe topuri, fie pentru paiete si margele, primavara aceasta ai de unde alege.

Dupa cum se observa, in primavara lui 2013 avem suficiente oferte pentru a ne alege vestimentatia mult dorita.

(Visited 55 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107