Supă de ciuperci cu mărar proaspăt

  Ingrediente:

  • 500- 600 g de ciuperci curăţate şi tăiate
  • o ceapă mărunţită
  •  4-5 linguri de ulei

  Ingrediente:

  • 500- 600 g de ciuperci cur??ate ?i t?iate
  • o ceap? m?run?it?
  •  4-5 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
  •  boia de ardei
  • 1,5- 2 l sup? de carne (se poate prepara ?i din cubule?e de sup?)
  •  o leg?tur? de m?rar verde

   Mod de preparare:

  Ceapa, morcovii ?i r?d?cinile de p?trunjel se cur??? ?i se spal?, apoi ceapa se taie m?runt, iar r?d?cinoasele se dau pe r?z?toare. Se pun la c?lit in uleiul încins pân? se înmoaie, apoi se adaug? aproximativ 3 litri de ap? ?i se las? s? dea în clocot, dupa care ad?ug?m peste ele o linguri?? (sau doua lingurite) de boia de ardei, apoi se stinge împreuna cu supa de carne. Se adaug? m?rarul m?run?it, sau eventual se poate ?i în leg?tur?, care apoi se poate scoate din sup?. Se condimenteaz? ?i se fierbe circa 10- 15 minute.
  Se poate servi cu ardei iute, sau cu adaos de smântân? depinde de preferin??.

(Visited 54 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.