Studiu-haine sofisticate

Studiu: hainele sofisticate vă pot crește performanțele

Acest nou studiu relevă importanța pe care o are îmbrăcămintea pentru imaginea noastră

 

            Îmbracă-te pentru job-ul pe care îl vrei nu pe care îl ai. Simulează acest lucru până în momentul în care chiar se întâmplă. Îmbracă-te bine, simte-te bine și fă lucruri bune.

            Profesioniștii au utilizat astfel de fraze pentru ani buni. Dar aceasta nu reprezintă numai un sfat bun oferit de profesioniști și susținut de experiența de până în prezent. Conform unui studiu elaborat de un grup de cercetători de la Penn State, Notre Damme și Universitatea din Kentucky a reieșit că persoanele care poartă haine provenite de la mărci cu notorietate la muncă au înregistrat performanțe mult mai bune și au prezentat o încredere în sine mult mai mare.

            Așadar, vă îndemnăm să vă cumpărați acele piese vestimentare costisitoare. Îmbrăcați-vă pentru job-ul pe care îl doriți (sau credeți) să îl aveți. Achiziționarea acestora nu se rezuma doar la a fi o recompensă pentru ce realizați sau pentru că pur și simplu vă îndepliniți o dorință veche. Nu trebuie sa justificați achiziționarea unui costum creat de un designer. Acei pantofi de 600 de dolari de la Jimmy Choo strigă după succes. Cât despre acea jachetă de la Chanel? Ei bine, aici deja este vorba despre o adevărată știință.

            În realitate nici măcar nu este necesar ca aceste haine sofisticate să fie adevărate piese de colecție a marilor designeri. Cercetătorii au descoperit că dacă spun pur și simplu oamenilor că în loc să se încalțe cu o pereche de adidași Nike să utilizeze anumite piese vestimentare și încălțăminte cu bun gust, performanța lor s-a îmbunătățit cu peste 20%. Mentalitatea este singura responsabilă pentru creșterea performanței.

            Unii oameni dețin o piesă vestimentară cheie care le ridică încrederea în sine în momentul în care au de susținut o prezentare sau au numai un simplu talisman pe care îl ascund într-un buzunar pentru ca să le aducă noroc.

            Acest grup de cercetători a ajuns la concluzia că dacă oamenii și-ar crea o mentalitate care să le aducă succesul atunci s-ar rezolva multe dintre problemele lor.

(Visited 73 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107