Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

  Rochiile sunt un must-have pentru orice femeie care doreşte să fie feminină, în special ele sunt absolut necesare în sezonul primăvară-vară.
  Vremea este foarte călduroasă iar anul acesta se anunţă a fi unul torid. Creatorii de modă au ales să ne lase să ne exprimăm după propriul gust astfel încât putem purta rochii de diferite lungimi şi culori.

Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

 Stiluri de rochii care ţi se potrivesc 

Rochiile sunt un must-have pentru orice femeie care doreşte să fie feminină, în special ele sunt absolut necesare în sezonul primăvară-vară.
Vremea este foarte călduroasă iar anul acesta se anunţă a fi unul torid. Creatorii de modă au ales să ne lase să ne exprimăm după propriul gust astfel încât putem purta rochii de diferite lungimi şi culori.

 

Rochiile lungi, scurte şi largi – Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

Unul dintre punctele de interes maxim în momentul în care casele de modă îşi lansează colecţiile, la începutul fiecărui sezon, este reprezentat de rochiile de seară. Se ştie că rochiile lungi au fost dintotdeauna la modă, însă anul acesta au revenit în forţă iar magazinele promit să fie asaltate de modele clasice, retro şi minimaliste.

Materialele care predomină sunt cele de organza, tafta, sifon şi alte materiale moi.
În materie de rochii scurte cu siguranţă nici acestea nu au ieşit din trend. Orice doamnă care are încredere în ea şi în silueta ei, poate face o combinaţie între o culoare puternică şi una mai puţin ţipătoare.

Rochiile de seară – Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

Rochiile de seară sunt puţin îndrăzneţe însă scot şi pun foarte mult în evidenţă feminitatea. Materialele cu luciri metalice cât şi culorile neon sunt preferate de artistele americane.
Designerii s-au întrecut pe ei însăşi la acest capitol şi au creat diferite modele de care să nu te poţi plictisi prea repede.
Cele mai în vogă rochii sunt cele sclipitoare din paiete. Astfel, auriul şi argintiul este cel mai căutat şi promite să ofere o ţinută glam şi sofisticată în acelaşi timp.

Sezonul balurilor – Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

Luna februarie anunţă şi deschiderea sezonului balurilor iar o  rochie destinată acestui tip de eveniment nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Stilul e des întâlnit, frumuseţea rochiei vine chiar din simplitatea ei. Se potriveşte aproape fiecărui stil şi siluetă.
Prin monocromie, linia cusăturii ce evidenţiează bustul şi croiala oversize de la talie în jos, este o rochie minunată mai ales dacă e purtată cu un colier într-o culoare contrastantă. Black Swan – rochiile elegante cu fulgi.
Unele tendinţe încep să prindă viaţă şi în creaţiile designerilor ca urmare a unor evenimente care şi-au lăsat amprenta asupra publicului.
Filmul Black Swan a inspirat mulţi designeri iar tendinţa s-a făcut remarcată la puţin timp după apariţia peliculei.

Rochiile cu fulgi, ce amintesc de costumele folosite în film reprezintă cel mai nou trend în materie de rochii de seară.

Cele mai populare modele sunt cele care îmbină o parte delicată în zona de sus a corpului, fie că este vorba de un corset sau doar de un top fin, cu o fust?ă amplă, alcătuită din materiale asemănătoare fulgilor, care te duc cu gândul la penajul lebedelor.

Negrul şi combinaţiile alb-negru sunt nuanţele ce se armonizează cel mai bine cu o astfel de rochie.

   Rochia cu şliţ pe o parte – Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

Sezonul rece încă nu s-a încheiat şi ne promite în continuare câteva săpt?mâni în care rochia cu şliţ pe o parte va fi în prim plan. şliţul ce urcă până pe coapsă are un aspect impresionant.

Au fost propuse atât rochii cu un model simplu, de cele mai multe ori uşor drapat pentru partea de sus, cât şi modele ce ies în evidenţă şi printr-o croialş interesantă a topului.

Rochiile de seară prinse în jurul gâtului – Stiluri de rochii care ţi se potrivesc

Cea mai nouă tendinţă este reprezentată de rochiile prinse în jurul gâtului. Designerii au preferat ca bareta care se prinde de gât să fie confecţionată din aplicaţii de fir metalic, strasuri, etc. Acest accesoriu scoate în evidenţă umerii şi oferă de asemenea, o imagine senzuală.

(Visited 163 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107