Stilul de viață vegetarian

Fiecare dintre noi am auzit multe lucruri despre vegetarianism ca formă de viață.

Vegetarienii sunt de mai multe tipuri. În ultima perioadă, tot mai multe persoane încearcă să devină la diferite vârste vegetariene.

Fiecare dintre noi am auzit multe lucruri despre vegetarianism ca formă de viaţă.

Vegetarienii sunt de mai multe tipuri. În ultima perioadă, tot mai multe persoane încearcă să devină la diferite vârste vegetariene.

 

    A fi vegetarian nu înseamnă a nu mai mânca nimic altceva degât produse de origine vegetală, deoarece, conform specialiştilor, există mai multe tipuri de vegetarieni.

Vegetarian cu lactate sau ouă?
    Vegetarienii puri se mai numesc şi vegani. Aceştia sunt cei care exclud consumarea oricărui produs animal, incluzând aici laptele, carnea, ouăle, mierea sau brânza. Următorul tip este cel al lacto-ovo-vegetarienilor. Ei nu consumă carne, însă sunt deschişi la alimente de origine animală precum lapte şi ouă. Această formă de vegetarianism este cea mai întâlnită în Europa. Lacto-vegetarienii exclud din dieta lor zilnică ouăle şi carnea, însş consumş foarte multe lactate, de la lapte la brânzş, iaurt şi până la unt. Ovo-vegetarienii, cum le e şi numele, mânâncţ doar ouă şi exclud lactatele şi carnea.

Un pas important
     Vegetarienii sunt la fel ca alţi oameni, se hrănesc sănătos, se simt bine mâncând ceea ce le place şi organismul lor nu suferş pe motiv cş nu ar consuma carne, lactate sau ouă. A trece la vegetarianism nu este deloc uşor de fşcut, mai ales dacă asta se întâmplă la o vârstă mai înaintată.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 39 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107