Spune “Nu!” dietelor fulger

test_esti_pregatita_sa_slabestiCu toate ne dorim sa aratam bine. Fie pentru o zi speciala, fie pentru partenerul nostru sau chiar pentru noi insine. Dar ce ne facem cand un botez, o nunta ne ia pe nepregatite gasindu-ne cu cateva kg in plus? Imediat in mintea noastra e expresia “de maine nu mai mananc nimic”, iar planul este pus cu aceeasi rapiditate in aplicare. Nu constientizam insa pericolul la care ne supunem privandu-ne dintr-o data de mancare. Cu toate ca dietele fulger sunt primele la care ne gandim ele sunt si cele mai daunatoare. Ne privam de la orice aliment dulce sau sarat si asteptam cu nerabdare rezultatele cat mai repede. Din fericire pentru noi ele nu intarzie sa apara, dar trebuie sa constientizam ca odata ce vom renunta la acest regim acele kilograme se vor intoarce ca un bumerang. Din pacate se vor intoarce, iar acul cantarului va urca cu cateva linii in plus. Organismul nostru fiind privat atata timp va avea tendinta de a acumula mai multi nutrienti esentiali pentru a preveni eventualele infometari.

test_esti_pregatita_sa_slabesti

test_esti_pregatita_sa_slabesti

Cu toate ne dorim sa aratam bine. Fie pentru o zi speciala, fie pentru partenerul nostru sau chiar pentru noi insine. Dar ce ne facem cand un botez, o nunta ne ia pe nepregatite gasindu-ne cu cateva kg in plus? Imediat in mintea noastra e expresia “de maine nu mai mananc nimic”, iar planul este pus cu aceeasi rapiditate in aplicare. Nu constientizam insa pericolul la care ne supunem privandu-ne dintr-o data de mancare. Cu toate ca dietele fulger sunt primele la care ne gandim ele sunt si cele mai daunatoare. Ne privam de la orice aliment dulce sau sarat si asteptam cu nerabdare rezultatele cat mai repede. Din fericire pentru noi ele nu intarzie sa apara, dar trebuie sa constientizam ca odata ce vom renunta la acest regim acele kilograme se vor intoarce ca un bumerang. Din pacate se vor intoarce, iar acul cantarului va urca cu cateva linii in plus. Organismul nostru fiind privat atata timp va avea tendinta de a acumula mai multi nutrienti esentiali pentru a preveni eventualele infometari.

Organismul uman este foarte complex, iar ca sa functioneze la parametri normali el are nevoie de un numar de vitamine si minerale care nu pot fi asimilate decat in urma unei alimentatii echilibrate. Tocmai de aceea este esential sa stiti ca regimul drastic nu este deloc benefic pentru organism, iar in acest mod avem toate sansele ca dieta noastra sa esueze. Nu uitati sa aveti un stil de viata echilibrat si incercati pe cat posibil sa fiti pregatite in orice moment pentru acel botez sau acea nunta neanuntata. Veti vedea ca printr-un aspect fizic placut va veti simti bine in pielea voastra si veti capata o mai mare incredere in propria persoana.

 

(Visited 37 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107