Slabitul cu fructe. Fructe care ne ajuta sa slabim

Toate fructele sunt importante în alimentație, fiecare dintre ele aducând beneficii serioase, mai ales atunci când sunt consumate în sezonul în care se coc în mod natural.
Reduc riscul de apariție a anumitor boli, sunt bogate în fibre și reprezintă secretul unei diete echilibrate și sănătoase.

Toate fructele sunt importante în alimentație, fiecare dintre ele aducând beneficii serioase, mai ales atunci când sunt consumate în sezonul în care se coc în mod natural.
Reduc riscul de apariție a anumitor boli, sunt bogate în fibre și reprezintă secretul unei diete echilibrate și sănătoase. Unele dintre ele ajută în programul de pierdere a greutății, altele îmbunătățesc elasticitatea și fermitatea pielii sau refac stocul de antioxidanți pe care îi pierdem o dată cu înaintarea în vârstă.fructe-de-padure


Iată o listă cu fructele cu număr mic de calorii, care sunt ideale de consumat dacă urmezi o dietă de slăbit, conform purplelife.ro<
Lămâile verzi sau galbene, adăugate la ceaiul verde sau de mentă, puse în limonadă, răcoresc și îmbunătățesc starea de sănătate, prin conținutul ridicat de vitamina C și substanțe antioxidante, ce încetinesc îmbătrânirea celulelor. 100 de gr = doar 26 de calorii!
Pepenele verde este savuros, răcoritor< are 90% apă, este bogat în potasiu și conține vitaminele A, B și C. Mai mult, pepenele acționează ca un depurativ și diuretic. 33 de calorii la 100 de grame.
Gutuile sunt bogate în fibre, minerale și vitamine, fiind excelente pentru digestie. 29 de calorii la 100 de grame.
Printre sursele de antioxidanți la care avem acces ușor în România sunt coacăzele, cu un conținut ridicat de vitamina C și A, un răsfăț pentru organism. 100 de grame de coacăze însumează 33 de calorii.
Perele sunt de ajutor în procesul de detoxifiere, fiind bogate în potasiu și selenium, fibre, vitamina C și vitamina B9. În 100 de grame sunt doar 40 de calorii.
La capitolul fructe exotice sunt recomandate guava și papaia, 100 de grame din aceste fructe având doar 33 de calorii. Sunt foarte bogate în vitamine și fibre, papaia conține mult potasiu, calciu și magneziu, și fac minuni pentru siluetă.
Consumate crude, în cure de minimum trei luni, aceste fructe aduc îmbunătățiri vizibile stării de sănătate și siluetei. Dacă vă doriți însă să accelerați procesul, vă recomandă m concentratele din câteva fructe rare. Prin combinaţia de „super fructe” precum gâc, cili, goji și
ananas siberian, sucurile g3 furnizează organismului nutrienții puternici precum grupa bio-disponibilă în carotenoidele din gâc, numită lipocarotene și complexul de proteină polizaharidă din goji.
Acest complex, despre care puteți citi mai multe pe purplelife.ro, fortifică apărarea organismului împotriva deteriorărilor vaselor de sânge și celulelor datorate radicalilor liberi. G3 ajută la recăpătarea fermității și tinereții pielii, prin susținerea reîntineririi celulelor și
încetinește efectele normale ale îmbătrânirii prin protecția ADNului. În plus, susţine funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar.

(Visited 63 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.