Slabeste dupa reteta lui Beyonce

beyonce_iVedetele de la Hollywood sunt pentru multe femei etaloane de frumusete. Majoritatea starletelor au un corp de invidiat, iar secretul lor este dieta combinata cu exercitii fizice. O astfel de dieta minune este tinuta si de superba Beyonce, care a reusit sa slabeasca 9 kilograme in doua saptamani. Este vorba despre dieta cu lamaie, creata acum 50 de ani de Stanley Burroughs, pentru a curata corpul de toxine. Dieta are si puterea de a reduce din kilograme, desi nu cu acest scop a fost creata.

Dieta este urmatoarea:

Intr-un vas de 4 litri se adauga trei litri de apa, o ceasca de suc de lamaie, o ceasca de sirop de artar sau melasa si o lingurita de piper cayenne.

beyonce_i

beyonce_i

Vedetele de la Hollywood sunt pentru multe femei etaloane de frumusete. Majoritatea starletelor au un corp de invidiat, iar secretul lor este dieta combinata cu exercitii fizice. O astfel de dieta minune este tinuta si de superba Beyonce, care a reusit sa slabeasca 9 kilograme in doua saptamani. Este vorba despre dieta cu lamaie, creata acum 50 de ani de Stanley Burroughs, pentru a curata corpul de toxine. Dieta are si puterea de a reduce din kilograme, desi nu cu acest scop a fost creata.

Dieta este urmatoarea:

Intr-un vas de 4 litri se adauga trei litri de apa, o ceasca de suc de lamaie, o ceasca de sirop de artar sau melasa si o lingurita de piper cayenne.

Se agita si se bea intre 8 – 12 pahare pe zi. Atentie insa: cauzeaza sete, dureri si oboseala, acestea fiind semne ale dezintoxicarii organismului. Pentru o eficienta maxima, se recomanda folosirea unui ceai laxativ pe baza de plante, care sa contina siminichie, din care se bea in fiecare noapte cate o ceasca. Este recomandat ca in timpul dietei sa se manance sanatos. Este foarte important ca dieta sa nu dureze mai mult de zece zile si nici sa fie repetata in mai putin de patru saptamani. Nutritionistii sustin ca siropul de artar sau melasa nu contine suficiente substante nutritive, iar cei care il consuma ar putea ajunge in spital daca tin dieta mai mult de cateva zile.

(Visited 43 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107