Sfaturi pentru un ten frumos.

Problemele cu privire la îngrijirea tenului nu sunt un subiect de discuție inedit pentru nimeni.

Tipul nostru de alimentație zilnică și starea de sănătate a organismului se reflectă clar pe tenul și pielea noastră.creme ten frumos

În concluzie, pentru un ten perfect sănătos, acesta trebuie îngrijit atât din interior cât și din exterior.

Problemele cu privire la îngrijirea tenului nu sunt un subiect de discuție inedit pentru nimeni.

Tipul nostru de alimentație zilnică și starea de sănătate a organismului se reflectă clar pe tenul și pielea noastră.creme ten frumos

În concluzie, pentru un ten perfect sănătos, acesta trebuie îngrijit atât din interior cât și din exterior. Însă înainte de a recurge la produsele de întreținere a pielii care se comercializează, vă oferim o suită de sfaturi și indicații simple, dar cu un efect vizibil, ușor de urmat de către oricine.
1.Hidratarea pielii este mai mult decât esențială,în special in sezonul călduros, când organismul și pielea trebuie hidratate mai mult ca oricând.
O hidratare perfectă nu permite să fie afectată structura pielii de radicalii liberi produși de soare și întăresc bariera naturală a pielii. Deshidratarea duce la producerea de sebumîn exces, în urma căreia are loc apariția coșurilor sau stimularea acneei.
Astfel, cantitatea medie de apă, pe care organismul o necesită in fiecare zi, este de aproximativ 2 litri.
2.Fructele de pădure sunt bogateîn antioxidanți, vitamina B, și vitamina C, astfel încetinind procesul deîmbătrânire prin lupta împotriva radicalilor liberi. Acestea au un indice glicemic scăzut, astfel reduc riscul apariției coșurilor.
3.Conform specialiștilor, mișcarea zilnică de cel puțin 15 minute este recomandată, astfel că menține scăzut nivelul de toxine din corpul nostru.
4.Machiajul este obligatoriu îndepărtatînaintea somnului. Orice tip de machiaj lăsat peste noapte pe suprafața pielii astupă și încarcă porii, lăsând tenul să fie expus la mai multe riscuri.
5. Ceaiul verde este un puternic antioxidant cu proprietăți anti-inflamatorii care luptă împotriva radicalilor liberi și încetinește procesul deîmbătrânire.Acesta reduce nivelul de toxine din organism și accelerează procesul de eliminare a acestora. Este recomandată minim o cană de ceai verde pe zi.
6. Pentru o piele ușor iritabilă, optați pentru produsele de îngrijire pe bază de lapte de capră. Acesta este cunoscut pentru nivelul său stabil de Ph, care este cel mai apropiat de cel al laptelui uman,fiind eficient în protejarea epidermei. Datorită acizilor alpha-hydroxy pe care îi conține, acesta înlătură ușor celulele moarte.Conținând o mulțime de nutrienți, grăsimi și proteine, laptele de capră menține o hidratare corespunzătoare a pielii.
7.Exfolierea zilnică, dacă nu, din două în două zile, este esențială pentru un ten curat. Dacă tenul este unul uscat, optați pentru un exfoliant mai blând.
8. Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene, fără să mai menționăm că este un produs hidratant si grijuliu, benefic pentru tenul nostru. Acesta îmbunătățește textura pielii, o exfoliază și o catifelează. Uleiul de cocos poate fi folosit ca și loțiune de corp.
9. Produsele de îngrijire a pielii pe bază de alcool trebuie cât mai posibil evitate, în special de persoanele cu piele uscată. Acesta nu face decât să afecteze și mai mult pielea, uscândo.
Aceeași regulă se aplică și la deodorantele pe care le folosim in fiecare zi.
10. Pentru un rezultat mai bun al îndepărtării celulelor moarte sau a impurităților, porii trebuie dilatați cu ajutorul unei infuzii, expunând pielea pentru 10 minute la aburii rezultați.
În urma acestei etape, se aplică o mască pe bază de aloe vera, citrice sau avocado,apoi fiind îndepărtată cu apă călduță.
Meda Pop

(Visited 107 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107