Sfaturi pentru modă bărbaţi pentru ca el sa aibă un stil deosebit

moda bărbaţi

Cei mai mulţi dintre bărbaţi nu îşi dau interesul pentru a se duce la cumpărături aşa cum face o femeie.  Lipsa de inspiraţie dar şi timpul puţin petrecut la magazin sunt motive suficiente să îl scoţi la cumpărături. Nu e un lucru rău să îi alegi tu stilul vestimentar în funcţie de trend-urile în materie de modă bărbaţi.

Să îi alegi hainele nu este un lucru rău.  Poate vei reuşi chiar să îi propui un stil vestimentar care să fie acceptat. Sau, poate vei reuşi chiar să îl convingi să adopte un stil pe care nu a avut curaj să îl încerce.  Dacă vrei să îl convingi să îşi schimbe stilul atunci atunci iată câteva sfaturi utile.

modă bărbaţi

Alege un stil care să se potrivească cu dorinţele lui nu ale tale

Înainte de a porni la cumpărături trebuie să înţelegi că nu este un manechin pe care îl îmbraci cum vrei tu. Trebuie să ţii cont şi de gusturile lui în materie de modă bărbaţi şi să îi găseşti un stil care să îi completeze personalitatea. Trebuie să vă gândiţi aşa: este un efort comun, tu eşti experta în modă iar el are o personalitate care trebuie pusă în valoare. Împreună veţi găsi un stil care să scoată în evidenţă tot ce are el mai bun.

Cumpără haine şi pentru el când ieşi în oraş

De regulă, el nu prea este interesat de trend-urile în materie de modă bărbaţi nu este nici o problemă.  Atunci când mergi la cumpărături pentru tine poţi să te orientezi să îi cumperi şi lui câte ceva. Află mărimile care i se potrivesc dar şi preferinţele în modă bărbaţi. Nu uita să păstrezi bonurile fiscale pentru că dacă nu îi plac sau nu îi vin atunci să poţi să le returnezi. Mai ales dacă vezi că hainele lui preferate sunt uzate atunci poţi încerca să găseşti haine la fel. Nu încerca să cumperi cât de mult poţi deoarece dacă nu îi plac hainele atunci sigur vei avea ce să returnezi.

Învaţă-l că shopping-ul poate să fie rapid şi eficient

Atunci când vine vorba despre modă bărbaţi, cu siguranţă ei nu vor dori să petreacă prea mult timp în magazine.  Din fericire, noi femeile avem timpul şi răbdarea necesare pentru a ne documenta şi să cumpărăm ce avem nevoie. Dacă vrei să îl înveţi că o astfel de misiune poate să fie rapidă şi eficientă, ajută-l să descopere un brand care îi place cel mai mult. Cum? Data viitoare când te plimbi prin mall, ia pliante sau cataloage cu moda masculină şi identificaţi stilul potrivit.

Complimentează-l şi oferă-i sfaturi

În momentul în care l-ai convins să îşi schimbe complet stilul, un mic compliment nu strică. Acest lucru îl va încuraja şi ştiind deja că stilul nou este văzut cu ochi buni, atunci le va purta în continuare.  Dacă vei reuşi să îl convingi că a face cumpărături nu este chiar atât de rău îţi va mulţumi pentru schimbare. Şi aici vorbim despre o schimbare benefică.

(Visited 115 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107