sfaturi în modă despre cum să eviți greșelile vestimentare

10 sfaturi în modă despre cum să eviți greșelile vestimentare

 

Fie că ești o fashionistă convinsă, fie îți place să porți un machiaj strident sau discret, fie ești adolescentă sau în floarea vârstei,  toate avem nevoie la un moment dat de sfaturi în modă. Așadar, iată câteva sfaturi în modă pe care poți să le aplici fără să fie necesar să faci schimbări foarte mari.

  1. Arată atâta piele cât trebuie – o femeie misterioasă și sexy arată atâta piele cât este necesar. Nu dezvăluie niciodată totul din prima pentru că după aceea nu mai este nimic de descoperit. Dacă alegi o rochie cu decolteu amplu atunci trebuie să fie lungă. Dacă ai o rochie scurtă atunci decolteul trebuie să fie cât mai discret.
  2. Potrivește mereu lungimea și lărgimea pantalonilor la tocuri – cea mai mare greșeală pe care o fac femeile este să nu aleagă lungimea pantalonilor în funcție de pantofii aleși. Specialiștii vă oferă sfaturi în modă prin care dacă mergeți pe ideea de pantaloni evazați optați pentru un pantof mai lung.
  3. Aveți întotdeauna la dumneavoastă o eșarfă – nu ocupă mult spațiu și poate fi îndesată într-o geantă plic. O eșarfă poate să facă diferența.
  4. Pentru blugi alege intotdeauna o mărime mai mică – întrucât au tendința să se lărgească în momentul în care cumpărați o astfel de piesă vestimentară este recomandat să fie cu o mărime mai mică. Astfel vor arăta bine chiar și după mai multe spălări fără să pară largi.
  5. Folosește coliere similare dar de lungimi diferite – mai nou, stilul Coco Chanel ,,more is better” începe să prindă contur. Poți opta pentru cât mai multe coliere și să le aranjezi în cascadă.
  6. Probați haine albe în lumina naturală – mai ales dacă obișnuiești să porți alb, atunci este recomandat să le probezi într-o lumină destul de puternică pentru a evita să fie transparente și să se vadă tot ce nu îți dorești.
  7. Schimbă periodic nasturii – mai ales atunci când îți dorești ceva nou și nu ai bugetul necesar poți apela la acest mic truc și vei putea avea ceva nou foarte rapid.
  8. Cumpără haine la reduceri atunci când îți place ceva foarte mult – magazinele oferă reduceri substanțiale atunci când vine vorba despre haine dar ai grijă pentru că ofertele nu țin în general foarte mult așadar trebuie să fii mereu la curent cu acestea.
  9. Fiecare femeie trebuie să aibă un prieten croitor – nu ne referim la o cunoștință ci la un prieten sau prietenă. Veți avea astfel garanția că dacă o anumită piesă vestimentară are nevoie de retușuri sau visați să purtați ceva care nu se găsește în magazine atunci veți putea să aveți ceva original, numai al vostru.
  10. Îmbracă-te în funcție de corp nu de vârstă – multe femei fac greșeala de a purta haine în funcție de vârstă. Specialiștii recomandă în materie de sfaturi în modă să nu vă ascundeți în spatele unor haine care vă ascund calitățile.

Iată, așadar, câteva sfaturi în modă foarte simplu de urmat și care sunt de ajutor indiferent de situație sau de vârstă. Fiți mereu încrezătoare și nu vă dați în lături de la a purta hainele care vă avantajează sau doriți să le purtați.

(Visited 8.508 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107