Scapa de 6 kilograme. Dieta cu pepene rosu

Una dintre dietele de sezon care ne poate oferi șansa de a scăpa de câteva kilograme în plus într-un timp relativ scurt este dieta cu pepene roșu. Chiar nu e greu de urmat, mai ales dacă vă place acest fruct delicios.

pepene-rosu

Una dintre dietele de sezon care ne poate oferi șansa de a scăpa de câteva kilograme în plus într-un timp relativ scurt este dieta cu pepene roșu. Chiar nu e greu de urmat, mai ales dacă vă place acest fruct delicios.
Pepenele este un fruct dulce, iar tocmai din zaharurile pe care le conține ne asigurăm o porție zdravănă de energie pentru întreaga zi.
Prima fază a regimului Dacă mai punem pe cântar și faptul că e plin de apă, avem exact tot ceea ce e necesar pentru a slăbi.pepene-rosu


Dieta cu pepene roșu trebuie urmată cu cap, adică în două etape.
Prima etapă durează cel mult cinci zile și în aceast timp nu avem voie să consumăm altceva decât 3 kg de pepene pe zi. Plus avem posibilitatea de a bea apă. În această primă etapă, pe care ar trebui să o privim ca pe o detoxifiere, trebuie să slăbim în jur de trei kilograme.
Bun și mai sănătos În cea de-a doua etapă pe lângă pepenele roșu vom consuma și trei mese principale, mic dejun, prânz și cină.

La micul dejun avem voie să mâncăm cereale integrale cu lapte, brânză fără grăsime sau o felie de pâine integrală. La prânz vom mânca pește, pui sau vită, maxim 200 grame, la grătar, iar la cină numai pepene roșu. Dieta durează așadar în jur de două săptămâni.
Pepenele are calorii puține, cel mult 30 la o sută de grame. Acest fruct delicios ajută la detoxifierea organismului fiind recomandat și persoanelor ce au o alimentațue plină de toxine, dar și acelora cu un organism slăbit.
Theodora V.

(Visited 83 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

0 thoughts on “Scapa de 6 kilograme. Dieta cu pepene rosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107