Salopeta elegantă, o alternativă inedită a rochiei clasice

  Pentru acest număr al suplimentului vă propunem câteva modele de salopete elegante, care pot înlocui cu succes orice model de rochie clasică care s-ar putea potrivi la cel mai pretenţios eveniment.
  Că e vorba de o nuntă de zi sau de seară, o salopetă dintr-un material fin te va scoate din anonimat.
  Cele care vă doriţi o astfel de piesă vestimentară, trebuie să ştiţi să vă alegeţi salopeta potrivită, şi foarte important, să fiţi atente la materialul din care este confecţionată şi culoarea sau culorile sale.

Salopeta elegantă, o alternativă inedită a rochiei clasice

 

Salopeta elegantă, o alternativă inedită a rochiei clasice

În acest articol vă propunem câteva modele de salopete elegante, care pot înlocui cu succes orice model de rochie clasicăcare s-ar putea potrivi la cel mai pretenţios eveniment.
Că e vorba de o nuntă de zi sau de seară, o salopetă dintr-un material fin te va scoate din anonimat.
Cele care vă doriţi o astfel de piesă vestimentară, trebuie să ştiţi să vă alegeţi salopeta potrivită, ?i foarte important, să fiţi atente la materialul din care este confecţionată şi culoarea sau culorile sale.

 

Este esenţial să ştiţi ce vi se potriveşte şi vă avantajează, pentru că altfel riscaţi să daţi în cealaltă extremă, adică să faceţi impresia că aţi luat din şifonier o piesă vestimentară la întâmplare.

Salopeta elegantă, o alternativă inedită a rochiei clasiceCum se poartă această piesă vestimentară? 

Dacă ai o siluetă cu şolduri proeminente, de preferat ar fi să optezi pentru una mulată, dintrun material cât de cât elastic.

În cazul în care alegi un model mai larg, rişti să pari şi mai plinuţă, adică să adaugi nişte centimetri siluetei tale, centimentri pe care tu de fapt nu-i ai.

Salopetele lărguţe sunt mai potrivite pentru femeile care vor să creeze impresia unor forme mai pline, ori chiar femeilor care au silueta ideală.
În cazul în care talia ta are mai mulţi centimetri decât ţi-ai dori, salopeta va fi strânsă pe talie şi largă la glezne. Vei reuşi să pari mai suplă, iar nişte platforme elegante nu ţi-ar strica.

Salopeta elegantă, o alternativă inedită a rochiei clasice
Dacă mergi la un eveniment pretenţios precum o nuntă, sau la un bal caritabil, ai putea să alegi materiale lucioase, precum este satenul.
În cazul în care piesa vestimentară pe care o porţi nu are imprimeuri, este simplă, într-o singură culoare, o poţi asorta cu lejeritate cu bijuterii masive precum brăţări late, coliere lungi. De preferat ar fi ca ele să fie într-o altă culoare, pentru ca ţinuta ta să nu pară prea simplistă.
Femeile care pot alege o salopetă „slim”, adică mulată pe picioare, sunt cele mai norocoase. Ele au posibilitatea de a-şi pune în valoare pantofii, deoarece haina nu le acoperă glezna sau laba piciorului.

(Visited 612 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107