S-au inventat accesorii pentru bretele

longsleeveMajoritatea dintre noi ne-am confruntat cu problema caderii bretelelor, nu numai de la sutien dar si de la topuri sau rochii cu bretele care se incapatanau sa nu stea locului. Fie ca suntem la sala de fitness si bretelele ne tot cad atunci cand facem exercitii, fie ca purtam o rochie de seara ale carei bretele trebuie sa le tii tot timpul sub control, problema pare sa ia sfarsit odata cu aparitia pe piata a unor agrafe pentru sustinerea lor. O firma din America s-a gandit sa vina in ajutorul femeilor prin realizarea unui accesoriu care sa puna capat problemelor legate de caderea bretelelor de la sutien sau maiouri. Agrafele pentru sustinere vin ca o alternativa la bretelele de sutien din material transparent care totusi se vad si nu sunt deloc estetice. Agrafele sunt din plastic, sunt simple sau acoperite, intr-o culoare argintie sau aramie, au o forma draguta si costa intre 4 si 25 euro, in functie de model.

longsleeve

longsleeve

Majoritatea dintre noi ne-am confruntat cu problema caderii bretelelor, nu numai de la sutien dar si de la topuri sau rochii cu bretele care se incapatanau sa nu stea locului. Fie ca suntem la sala de fitness si bretelele ne tot cad atunci cand facem exercitii, fie ca purtam o rochie de seara ale carei bretele trebuie sa le tii tot timpul sub control, problema pare sa ia sfarsit odata cu aparitia pe piata a unor agrafe pentru sustinerea lor. O firma din America s-a gandit sa vina in ajutorul femeilor prin realizarea unui accesoriu care sa puna capat problemelor legate de caderea bretelelor de la sutien sau maiouri. Agrafele pentru sustinere vin ca o alternativa la bretelele de sutien din material transparent care totusi se vad si nu sunt deloc estetice. Agrafele sunt din plastic, sunt simple sau acoperite, intr-o culoare argintie sau aramie, au o forma draguta si costa intre 4 si 25 euro, in functie de model.

Sunt foarte flexibile si se misca odata cu tine. Poti alege intre accesorii simple pentru a le pune pe sub haine, atunci cand vrei sa ai o tinuta perfecta, iar bretelele de la sutien se vad inestetic. Poti transforma acest accesoriu util si intr-o bijuterie, daca optezi pentru unul incrustat cu cristale Swarovski sau daca iti atasezi un mic talisman care sa atarne gratios pe spatele tau.

(Visited 79 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107