Ruladă de piept de curcan cu castane
Ingrediente:
- 800 g piept de curcan
- 100 g piure de castane natur
- un ou, o chiflă, sare, piper măcinat
- 2-3 linguri de ulei

Ingrediente:
- 800 g piept de curcan
- 100 g piure de castane natur
- un ou, o chifl?, sare, piper m?cinat
- 2-3 linguri de ulei
Mod de preparare:
Pieptul de curcan se taie în 4 felii deschise (ca o carte), iar buc??elele r?mase se toac?. Se amestec? bine chifla umezit? ?i stoars?, castanele, carnea tocat?, oul ?i condimentele.
Feliile de carne se bat u?or ?i se condimenteaz? pe ambele p?r?i, apoi se a?eaz? umplutura. Se ruleaz?, se înf??oar? în folie de aluminiu, se a?eaz? pe tav? ?i se pune în cuptorul preînc?lzit.
Dup? circa 30 de minute folia se taie, iar carnea se strope?te cu ulei. Se mai coace pân? când se rumene?te. Se poate servi cald?, cu garnitur?, sau rece, pe platou.
Related Posts
(Visited 177 times, 1 visits today)