Ruladă de piept de curcan cu castane

  Ingrediente:

  • 800 g piept de curcan
  • 100 g piure de castane natur
  • un ou, o chiflă, sare, piper măcinat
  • 2-3 linguri de ulei

 

Ingrediente:

  • 800 g piept de curcan
  • 100 g piure de castane natur
  • un ou, o chifl?, sare, piper m?cinat
  • 2-3 linguri de ulei

   Mod de preparare:

  Pieptul de curcan se taie în 4 felii deschise (ca o carte), iar buc??elele r?mase se toac?. Se amestec? bine chifla umezit? ?i stoars?, castanele, carnea tocat?, oul ?i condimentele.

  Feliile de carne se bat u?or ?i se condimenteaz? pe ambele p?r?i, apoi se a?eaz? umplutura. Se ruleaz?, se înf??oar? în folie de aluminiu, se a?eaz? pe tav? ?i se pune în cuptorul preînc?lzit.

  Dup? circa 30 de minute folia se taie, iar carnea se strope?te cu ulei. Se mai coace pân? când se rumene?te. Se poate servi cald?, cu garnitur?, sau rece, pe platou.

(Visited 156 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.