Rezerva-ti timp pentru a face dragoste

loversO relatie sanatoasa cu partenerul inseamna pentru unii si o realatie sexuala sanatoasa. Dar ce ne facem cu rutina care dupa un anumit timp se aseaza in patul nostru  mai rau decat lenea? Aceasta trebuie evitata pe cat posibil, iar grijile de zi cu zi trebuie si ele sa dispara. Pare greu cand dupa o zi de munca nu doriti altceva decat sa ajungeti acasa si sa dormiti. Desi este cea mai tentanta solutie este si cea mai gresita. Permiteti-va sa faceti acest lucru doar de cateva ori pe luna altfel riscati ca si partenerul dumneavoastra sa intre in aceeasi stare. Nu lasati ca obligatiile si responsabilitatile zilnice sa va transforme viata in ceva planificat, organizat, iar viata sexuala sa devina ceva obligatoriu. Pentru a scapa de o viata sexuala care a devenit ea insasi o rutina, trebuie sa va acordati si sa va rezervati timp pentru a face dragoste. Doar aceste momente va vor permite sa va dezvoltati senzualitatea si creativitatea sexuala. Faceti-va timp sa traiti apropieri intime, emotii si incercati pe cat posibil ca viata in cuplu sa fie la fel de frumoasa ca la inceput.

Barbatul fara iubita si motivele sale

lovers

O relatie sanatoasa cu partenerul inseamna pentru unii si o realatie sexuala sanatoasa. Dar ce ne facem cu rutina care dupa un anumit timp se aseaza in patul nostru  mai rau decat lenea? Aceasta trebuie evitata pe cat posibil, iar grijile de zi cu zi trebuie si ele sa dispara. Pare greu cand dupa o zi de munca nu doriti altceva decat sa ajungeti acasa si sa dormiti. Desi este cea mai tentanta solutie este si cea mai gresita. Permiteti-va sa faceti acest lucru doar de cateva ori pe luna altfel riscati ca si partenerul dumneavoastra sa intre in aceeasi stare. Nu lasati ca obligatiile si responsabilitatile zilnice sa va transforme viata in ceva planificat, organizat, iar viata sexuala sa devina ceva obligatoriu. Pentru a scapa de o viata sexuala care a devenit ea insasi o rutina, trebuie sa va acordati si sa va rezervati timp pentru a face dragoste. Doar aceste momente va vor permite sa va dezvoltati senzualitatea si creativitatea sexuala. Faceti-va timp sa traiti apropieri intime, emotii si incercati pe cat posibil ca viata in cuplu sa fie la fel de frumoasa ca la inceput.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil trebuie sa nu uitati de voi. Acordati-va timp si pentru momente frumoase. Un concediu este mereu binevenit si este bun prilej de a va aminti cum era relatia la inceput. Pe langa vacante si surprize nu uitati de aspectul fizic. Cu trecerea timpului avem tendinta de ne ingrasa. Este foarte important ca fizicul nostru sa arate bine, altfel riscam ca sotii sau chiar sotiile noastre sa-si piarda interesul pentru noi cautand ceva nou in alta parte. Pentru a nu-i trece partenerului vostru “pofta” si interesul pentru voi incercati pe cat posibil sa nu va plafonati. Rutina ucide intr-un final si cele mai solide relatii.

(Visited 168 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107