Remedii pentru calmarea iritatiilor produse de soare

iritatii_solareCu toate ca ai auzit la tot pasul ca nu este bine sa te expui la soare vreme îndelungata, nu te-ai putut abtine sa nu stai la plaja mai mult decât trebuie. Iar un bronz sexy ca al tau nu se poate obtine decât cu devotament pentru soare, mare si distractie. Acum ca vacanta e pe sfârsite, ai reusit sa te „prajesti” în unele locuri, iar pielea ta sufera si se exfoliaza. Trebuie sa actionezi rapid! Desi nu mai poti da timpul înapoi, nu apela la un gomaj violent si nu-ti mai agresa pielea. Îndeparteaza stratul superficial de epiderma moarta cu delicatete si doar daca arsura este complet vindecata. Daca ai scapat de arsuri, dar ai o senzatie de disconfort, hidrateaza-ti pielea cât poti de mult cu creme si balsamuri. Foloseste uleiuri stralucitoare precum si alte trucuri pentru a fi atragatoare chiar si în aceasta situatie.

iritatii_solare

iritatii_solare

Cu toate ca ai auzit la tot pasul ca nu este bine sa te expui la soare vreme îndelungata, nu te-ai putut abtine sa nu stai la plaja mai mult decât trebuie. Iar un bronz sexy ca al tau nu se poate obtine decât cu devotament pentru soare, mare si distractie. Acum ca vacanta e pe sfârsite, ai reusit sa te „prajesti” în unele locuri, iar pielea ta sufera si se exfoliaza. Trebuie sa actionezi rapid! Desi nu mai poti da timpul înapoi, nu apela la un gomaj violent si nu-ti mai agresa pielea. Îndeparteaza stratul superficial de epiderma moarta cu delicatete si doar daca arsura este complet vindecata. Daca ai scapat de arsuri, dar ai o senzatie de disconfort, hidrateaza-ti pielea cât poti de mult cu creme si balsamuri. Foloseste uleiuri stralucitoare precum si alte trucuri pentru a fi atragatoare chiar si în aceasta situatie.

În ceea ce priveste fata, nici aici nu trebuie sa-ti faci vreun gomaj salbatic. Opteaza mai bine pentru produse cu textura fina sau fara particule granulate. Nu ezita sa folosesti o masca hidratanta de doua ori pe saptamâna pentru un ten stralucitor. Impuritatile specifice unui ten gras au disparut pentru o perioad? sub actiunea soarelui? Acestea nu vor întârzia sa reapara, dar încearca sa nu-ti agresezi tenul, chiar daca esti furioasa. Îngrijestel, ca de obicei, cu blândete. Cu perseverenta, tenul tau nu numai ca va fi mai catifelat, dar isi va pastra bronzul pentru mai multa vreme.

 

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107