Relația cu fostul partener

Merită să îi acorzi a doua șansă? Analizează atent relația cu fostul partener și oferă un răspuns

 

În ultima vreme au tot fost o serie de momente tensionate, neînșelegeri, frustrări, care s-au terminat printr-o despărțire. Îi urmărești rețelele sociale ca un detectiv să vezi dacă a apărut cineva nou în viața sa și când nu faci asta plângi și mănânci înghețată în fața televizorului. Dacă te uiți atent, el nu se manifestă așa. Este în cel mai bun caz la o bere cu prietenii sau își vede de treabă. Și atunci, primești un telefon. Răspunzi. Este el și simți că inima îți sare din piept de bucurie și mai că îl inviți la tine. Dar, analizând relația cu fostul partener merită să faci acest pas?

 

Atunci când tu ești cea care a greșit și îl vrei înapoi – ce trebuie să faci?

 

Gândește-te în primul rând la toată relația cu fostul partener și analizează toate lucrurile care au dus la despărțire, dacă se poate remedia ceva sau despărțirea a fost un impuls prostesc la care i-ați dat curs amândoi. Este bine să analizezi și cine a fost de vină pentru că dacă el te-a jignit în repetate rânduri și te-a umilit atunci trebuie să cântărești cu mare atenție acordarea unei a doua șanse.

Relația cu fostul partener merită a doua șansă mai ales atunci când iubirea încă există și ești totalmente convinsă că totul a fost o reacție stupidă. Totuși, dacă îl vrei înapoi nu trebuie să aștepți prea mult ci să începi să acționezi. Începe să ieși, fă-te remarcată prin intermediul rețelelor de socializare, schimbă ceva la tine așa cum este garderoba sau chiar personalitatea, înscrie-te într-o asociație de voluntariat, adoptă un animăluț, orice care ar putea să îi arate că te-ai schimbat. Pentru a vedea acel nou ,,tu” ai grijă totuși să nu exagerezi deoarece sunt șanse să se prindă de figură și să nu mai dorească deloc să se împace cu tine. Păstrează la tine numai tot ceea ce e bun și fă schimbări legat de ceea ce l-a deranjat și reușește să îl convingă că te-ai schimbat și relația cu fostul partener merită încă o șansă.

 

Ți-a greșit? Relația cu fostul partener și aspectele care te vor face să te răzgândești

 

Relația cu un bărbat poate să fie uneori foarte complicată. Trebuie să analizezi cu atenție toate motivele pentru care s-a ajuns la despărțire. Dacă te-a înșelat atunci ce te face să crezi că nu se va mai întâmpla? Deși promite solemn că nu a fost decât o rătăcire. Dacă s-a purtat mereu urât atunci iarăși nu este o idee bună să vă împăcați deoarece istoria tinde să se repete după o perioadă de lapte și miere.

Relația cu fostul partener trebuie să conțină ceva cu adevărat special pentru ca să merite întreg efortul. Dar o dată ce vă împăcați trebuie să faceți amândoi compromisuri, să renunțați la orgoliu și să munciți pentru a îmbunătăți relația și să vă bucurați de noua relație așa cum ar fi trebuit să o faceți de la bun început.

 

(Visited 46 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107