Reguli de supraviețuire într-o căsnicie

căsnicie

Reguli de supraviețuire într-o căsnicie

Poate că de multe ori vi s-a părut că sunt mult prea multe lucruri enervante la soțul tău în ultima vreme, chiar te gândești că ceea ce îi spui îi intră pe o ureche și iese pe alta. Sunt multe lucruri pe care vrei să i le spui dar știi că dacă faci asta riști să devii prea cicălitoare.

Ei bine, situațiile cu care vă confruntați într-o căsnicie sunt multe și dacă ar fi să le enumerăm am constata că am adunat 1000 de pagini numai pentru ediția de buzunar. Sunt câteva reguli de care dacă ții cont să existe șanse maxime ca mariajul să fie unul de succes.

 

Sfaturi pe care să le urmezi în căsnicie

 

În primul rând, trebuie să vezi întotdeauna și partea bună a lucrurilor. Nu există căsnicie în care partenerul să fie absolut perfect. Nu uita că tu ești cea care l-a ales și că din când în când mai trebuie și să închizi ochii la imperfecțiunile partenerului tău.

O căsnicie nu poate fi perfectă fără fericire, așadar de fiecare dată încearcă să faci și acele mici lucruri care pot să vă facă fericiți precum să petreceți o zi întreagă uitându-vă la filmele pe care le îndrăgiți, chiar și să vă jucați pe calculator. Așa cum ție îți place să mai petreci o întreagă dimineață de sâmbătă în pijamale cu cana de cafea în mână, cu o mască pe față răsfoind revista preferată, așa are și el preferințe pe care trebuie să i le respecți. Dacă îi vei reproșa tot timpul că nu este bun de nimic și că stă toată ziua la calculator riști să devii cicălitoare și să nu își mai dorească așa tare să stea acasă cu tine. Fii tolerantă și dacă acel ceva din căsnicie te deranjează atât de tare spune-i în așa fel încât să nu pară că vrei neapărat să deții tu controlul la tot.

 

Gesturile mărunte sunt cele care duc la o căsnicie fericită

 

Exemplul personal este cel mai bun învățător. Uită-te mai întâi în propria ogradă și întocmește o listă cu lucrurile care ți-ar plăcea și care nu în această căsnicie. Dacă el nu este perfect fii tu exemplul lui. O căsnicie nu este ceea ce primești, este ceea ce faci. E felul în care îți arăți dragostea în fiecare zi iar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îi spui de trei ori pe zi cât de mult îl iubești pentru că știe acest lucru dar este vorba despre gesturile mărunte pe care le faci în căsnicie.

Savurează momentele frumoase petrecute împreună pentru că acestea sunt clipele de care vă veți aduce aminte amândoi în decursul vieții. Și, mai ales, atunci când petreceți timpul împreună lasă rețelele de socializare deoparte chiar dacă vrei neapărat să vezi dacă prietena ta a văzut o anumită postare de-a ta. Acest lucru îl va enerva și data viitoare își va găsi de lucru altceva.

De asemenea, nu uita să te îngrijești și să fii mereu frumoasă pentru el. Menține-i interesul activ și fii femeia pe care a cunoscut-o înainte de căsnicie. Și mai ales nu te schimba în femeia cicălitoare de care se ferește orice bărbat pentru că astfel își va pierde interesul și tu vei fi cea care are de pierdut.

(Visited 75 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107