Refolosirea lemnului vechi

Cu toții știm cât de important este spațiul în care locuim și tocmai de aceea și mai important este designul interior pe care îl adoptăm pentru a ne putea simți confortabil. Desigur cel mai de neegalat design interior dar și exterior este peiajul oferit din abundență. Iar pentru acest lucru cel mai recomandat este ca întreg designul interior și mai ales cel exterior să pună peisajul în valoare cât mai bine.

 

Refolosirea lemnului vechi pentru un design interior de excepție

Refolosirea lucrurilor vechi nu mai este un lucru chiar atât de ieșit din comun mai ales atunci când vine vorba despre reîmprospătarea design-ului interior. Unul dintre clienții noștri moștenise o casă veche pe care după ce au recondiționat-o au rămas cu o grămadă imensă de lemn vechi. Așadar s-au gândit ce ar fi dacă tot acel lemn vechi ar putea fi refolosit, așadar s-au apucat de treabă și au încorporat în designul interior al casei elemente din lemn vechi.

Deci fiecare bucățică de lemn vechi și-a găsit o nouă utilizare exceptând cele care nu se mai puteau refolosi. Din bucățile de lemn care s-au putut utiliza, s-au realizat pentru noua casă toate accesoriile precum rame pentru fotografii, dulapuri cu rafturi și așa mai departe pentru a completa întreg designul interior.

Datorită faptului că lemnul vechi avea deja o culoare aproape gri, au decis că cel mai potrivit lucru pentru a putea să încorporeze lemnul vechi este să aleagă designul interior mediteraneean. Nuanța lemnului vechi împreună cu alb și albastru au creat tocmai un decor perfect pentru a putea recrea designul interior mediteraneean.

Cu toate că la început au fost destul de sceptici în ceea ce privește modul în care va arăta la final rezultatul sau dacă nu cumva lemnul vechi se va deteriora după o scurtă vreme de utilizare,  dar cu ajutorul unor soluții de tratare a lemnului au prelungit viața elementelor decorative create din acest lemn vechi pentru designul interior al casei.

Aspecte privind refolosirea lemnului vechi

lemn vechi pentru design

Întreg designul interior al acestei case de vacanță unde lemnul vechi s-a refolosit se regăsește în fiecare încăpere a casei. Chiar și baia folosește anumite elemente decorative create cu acest lemn vechi. Elementele decorative utilizate pentru camera de zi au fost folosite în așa fel încât să pară că se contopesc cu exteriorul iar ferestrele mari care compun totodată intrarea pe terasă fac din această casă de vacanță o adevărată experiență pentru fiecare zi petrecută acolo.

Cu toate că elementul central al design-ului interior dar și a celui exterior se învârte în jurul peisajului de afară oferit cu generozitate, nu poți să nu remarci aceste elemente decorative din lemn vechi. Mulți ar fi aruncat acest lemn vechi rămas de la restaurarea casei fără ca măcar să fi stat pe gânduri dar cu puțină creativitate se pot obține lucruri unice pe care nu le poți găsi în magazine.

Dacă ați utilizat la rândul vostru elemente decorative unice sau ați abordat un design interior cu totul ieșit din comun atunci vă invităm să le împărtășiți cu noi.

(Visited 137 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107