Recomandari designeri toamna 2013

Sezonul rece se apropie cu pași repezi și creatorii de modă au pregătit deja noile colecții pentru toamnă / iarnă 2013 – 2014.

Sezonul rece se apropie cu pași repezi și creatorii de modă au pregătit deja noile colecții pentru toamnă / iarnă 2013 – 2014.

Chiar dacă majoritatea dintre noi vom admira aceste creații vestimentare doar în fotografii, este bine totuși să aflați ce se poartă în următorul sezon, pentru a vă adapta noilor tendințe, în măsura în care vi se potrivesc.
Romantismul și eleganț a sunt la mare preț în colecțiile pe care le au pregătit casele de modă pentru sezonul toamnă/iarnă 2013- 2014.recomandari designeri toamna 2013


La mare căutare sunt materialele prețioase precum dantela și catifeaua. Se vor purta foarte mult aplicațiile aurii, iar motivele florale sunt mai în vogă ca oricând.
În ceea ce privește culorile, în topul preferințelor designerilor se află cele tari, stridente, dar foarte mulți au ales pentru colecțiile lor albul și negrul. S-a observat că în România însă nu prea prind culorile vii în sezonul rece, deoarece majoritatea populației preferă negrul,maroul sau griul, când temperaturile coboară sub 10 grade.
Imprimeul leopard rămâne în trend Nici imprimeurile leopard nu au fost uitate în această toamnă, așadar, dacă aveți în șifonier un articol vestimentar cu un asemenea imprimeu, nu vă descotorosiți prea curând de el.

Iarna care vine se vor purta în continuare blănurile, indiferent că sunt naturale sau artificiale.

M. F.

(Visited 78 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107