Pui umplut

  Ingrediente:

  • Un pui dezosat, sau pielea unei găini mici
  • 14 ouă
  • 500 g carne tocată de pasăre
  • 7-8 linguri de pesmetalb fin, sare, piper alb măcinat, bază pentru mâncăruri, câteva frunze de pătrunjel verde.

 

Ingrediente:

  • Un pui dezosat, sau pielea unei g?ini mici
  • 14 ou?
  • 500 g carne tocat? de pas?re
  • 7-8 linguri de pesmetalb fin, sare, piper alb m?cinat, baz? pentru mânc?ruri, câteva frunze de p?trunjel verde.

   Mod de preparare:

  Se fierb 10 ou? ?i se taie cubule?e de circa 1,5 cm. Se amestec? carnea, pesmetul, 4 ou? crude ?i se condimenteaz?.
  Dup? ce s-a ob?inut o past? omogen? se adaug? ?i cubule?ele de ou?, se amestec? cu grij?, ca acestea s? nu se sf?râme.
  Dac? este nevoie, se mai poate ad?uga pesmet. Cu aceast? compozi?ie se umple puiul, iar orificiul se coase, sau se prinde cu be?i?oare pentru carne. Se învele?te în folie de aluminiu ?i se pune la cuptor, la temperatur? de 180 grade Celsius.
  Dup? circa 35-40 minute folia se desface, puiul se strope?te cu un pic de ulei ?i se mai las? la cuptor, pân? când se rumene?te. Se poate servi atât cald, cât ?i rece.

(Visited 39 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.