Publicitate online

Acum poti sa iti promovezi afacerea online cu femeii.ro

Oferta de Publicitate

Datorita ofertei flexibile de promovare pe site-urile noastre, firma dumneavoastra va beneficia de o campanie de publicitate online perfect adaptata cerintelor specifice, pietei tinta si bugetului de promovare disponibil.

In configurarea Media Planului potrivit pentru campania dumneavoastra de promovare veti putea alege:

* Formatul de reclama potrivit;

* Numarul de afisari ale reclamei;

* Site-urile pe care doriti sa se desfasoare campania dumneavoastra;

* Pozitionarea reclamei dumneavoastra: in site (toate paginile sau numai anumite pagini) si in pagina;

* Modul de afisare: continuu sau preferential (in anumite zile, in anumite intervale orare etc.); Toti clientii nostri primesc un raport final de evaluare a campaniei de publicitate online, precum si rapoarte periodice (in cazul campaniilor pe durata mai mare). Aceste rapoarte contin:

* numarul total de afisari ale bannerelor/ numarul de newslettere trimise;

* numarul mediu de afisari pe zi/ saptamana/ luna;

* numarul de clickuri;

* rata de click.

Daca sunteti interesati am inclus mai jos descrierea detaliata a unei game variate de formate de publicitate online pe care le oferim.

* Banner – spatiu publicitar (728×90, 468×60 , 300×250 sau120x600), cu un continut animat. Formatul de 728×90 pixeli, datorita suprafetei mai extinse, are impactul cel mai mare dintre cele patru formate existente.

Rate card price/CPM:

Pret:728×90- 2.00 € / 468×60 -1.00 € / 300×250- 1.00 € / 120×600- 2.00€

* Tranzitional AD (interstitial) – este un format eficient, de dimensiunea ecranului monitorului. Interstitialul se afiseaza intre paginile unui site, in timpul navigarii, pentru o perioada limitata de timp (10-20 secunde).

Pret: 700 € /luna -toate siteurile

* Skyscraper – este un spatiu publicitar, extins pe verticala, cu dimensiuni de 120×400 sau 120×600 pixeli, oferind un spatiu foarte larg de expunere, fiind vizibil in toata pagina.

Pret: 500 € /luna -toate siteurile

* Pop – under AD – este o fereastra care se deschide sub fereastra principala a unui site, preferabil pop-up-ului traditional care este considerat suparator pentru multi utilizatori.

Pret: 1000 € /luna -toate siteurile

* Advertorial – este un articol cu un caracter comercial si poate contine si ilustratii. Este folosit atunci cand exista mesaje specifice de comunicat despre un produs, sau serviciu. Fiind publicat in zona de articole a site-ului, credibilitatea sa este crescuta.

Pret: 200€ /luna -toate siteurile

* Linkuri sponsorizate – este o forma de publicitate online care consta in inserarea unui link in cadrul unui site. Acest link este insotit de un text de prezentare menit sa accentueze mesajul vizual.

Pret: 150 € /luna -toate siteurile

* Newsletter – consta in folosirea unui banner, buton sau text in cadrul mesajului care face subiectul unei campanii pe e-mail. Baza de date catre care newsletter-ul este transmis este realizata prin selectarea adreselor de e-mail in functie de criteriile dorite – varsta, sex, profesie etc. Orice e-mail este trimis cu acceptul proprietarului contului de email respectiv.

Pret: 1000 € /luna -toate siteurile ~ 50.000 mailuri / sapt

* Sampling online – ofera posibilitatea utilizatorului de a deschide un formular online pe care il completeaza pentru a primi, prin posta, mostrele oferite in cadrul campaniei.

Pret: 700 € /luna -toate siteurile

* Microsite – o pagina web creata special pentru o anumita campanie. Formatul unui astfel de proiect sporeste in mod evident interactivitatea, oferind utilizatorului posibilitatea de a alege informatiile despre marca promovata.

Pret: 500 € /luna -toate siteurile

Majorari pentru targeting

Targeting

Majorare

Country targeting

+0%

City targeting

+15%

day/hour targeting

+10%

Frequency capping

+15%

Only first page

+50%

Category targeting

+30%

Publicitate electorala

+100%

 

 

Pentru informatii suplimentare, detalii despre modalitatile de promovare sau tarife, va rugam sa ne contactati.

preturi publicitate online,preturi promovare online,Publicitate online Promovare internet,Banner,Sampling,Internet,preturi,campanii de marketing,promovare afacere,firma,firme,tarife,online,promovare online,reclama online,promovare,companie

 

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107