Produse cosmetice la care trebuie să renunţi anul acesta

Dacă până acum nu puteai să găseşti decât articole despre ce produse cosmetice să foloseşti iată că acum noi venim şi îţi spunem la ce să renunţi. Anul acesta în orice caz se poartă machiaj mai puţin. Se poartă tenul care străluceşte, este mai hidratat şi mai luminos.  Practic vei renunţa la toate produsele care încarcă tenul.

Machiaj anul 2018 – sugestii şi sfaturi pentru tine

Cu siguranţă anul acesta se mizează mai mult pe un ten natural, pus în valoare de accesorii dar şi de un machiaj discret.  Machiajul anului 2018 este unul în care accentul se pune pe ochi. Aceştia sunt mult mai măriţi şi accentuaţi.

Specialiştii vă sfătuiesc să renunţaţi la a mai face excese în materie de machiaj. De asemenea, renunţaţi la produse cosmetice care încarcă tenul şi să creaţi un machiaj cât mai natural.

În momentul în care alegi culoarea fardului de pleoape, trebuie să ţii cont nu numai de culoarea irisului dar şi de cea a părului.  Persoanele care au un ten matur trebuie să utilizeze numai culori mate pentru a evita să pună în evidenţă imperfecţiuni.

Pentru ca rujul să reziste mai mult timp, este recomandat ca după ce a fost aplicat primul strat să se îndepărteze excesul cu un şerveţel, apoi se aplică un strat de pudră şi se reaplică rujul.  Un machiaj perfect realizat nu trebuie să aibă mai mult de două puncte de focus iar culoarea irisului este deja una dintre ele. Tot pentru un machiaj al buzelor perfect este recomandat să le exfoliaţi frecvent pentru a putea aplica rujul fără să se pună în evidenţă zonele descuamate.

Idei de machiaj pentru primăvara anului acesta

Cum a început primăvara este şi perfect de înţeles să vă îmbogăţiţi trusa de machiaj cu altele noi dar şi să vedeţi care se mai pot păstra. Tenul trebuie să aibă un aspect proaspăt. Se pune foarte mult accent pe naturaleţe. Drept urmare, înlocuiţi fondul de ten cu acoperire mare cu o crema uşor colorată sau puţin corector.

Rujul în nuanţe intense compleţează frumos tenul cu un look natural şi veţi putea să aveţi un aspect proaspăt şi tineresc. Dacă alegeţi să vă coloraţi buzele cu o nuanţă mai intensă. Pe de altă parte, dacă alegeţi nuanţe de farduri de pleoape mai intense atunci coloraţi-vă buzele cu nuanţe mai deschise.

Dacă vă plac accesoriile pentru păr atunci anul acesta se pune accent pe cele care sunt interesante şi vor transforma chiar şi cea mai simplă coafură în ceva spectaculos.

Pentru machiajul de seară glitter-ul este în topul tendinţelor, aşadar, faceţi loc în trusa de cosmetice pentru acest tip de fard de pleoape.

Acestea sunt doar câteva sfaturi dar sunt foarte importante pentru a putea avea idee despre aceste tendinţe. Veţi putea astfel să fiţi în tendinţe nu numai din punct de vedere vestimentar. Machiajul este deosebit de important, fără de care nu se poate pune în valoare  frumuseţea feminină.

În afară de aceste sfaturi, desigur veţi avea nevoie de cele mai bune produse de machiaj. Având toate acestea la îndemână va fi mult mai simplu să purtaţi un machiaj în tendinţe.

(Visited 117 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107