Pregătirea tenului pentru sărbători cu măști naturale

  Nu mai e mult până la Crăciun, iar ultimul lucru la care te-ai gândit este să-ți îngrijești tenul, să-l cureți și să-l hidratezi așa cum trebuie, ținând cont de anotimpul în care ne aflăm.
  Dacă nu ai mult timp la dispoziție, noi îți recomandăm câteva soluții rapide și de efect, pentru ca tu să obții rezultate spectaculoase, fără prea mult efort.

pregătirea tenului pentru sărbători

  Pregătirea tenului pentru sărbători – Nu mai e mult până la Crăciun, iar ultimul lucru la care te-ai gândit este să-ţi îngrijeşti tenul, să-l cureţi şi să-l hidratezi aşa cum trebuie, ţinând cont de anotimpul în care ne aflăm.
Dacă nu ai mult timp la dispoziţie, noi îţi recomandăm câteva soluţii rapide şi de efect, pentru ca tu să obţii rezultate spectaculoase, fără prea mult efort.

 

Amestec cu miere şi ou pentru regenerare intensă – Pregătirea tenului pentru sărbători

Dacă ai tenul sensibil, masca preparată din ou şi miere este ca o mană cerească pentru tine.

Este potrivită atât pentru tenul sensibil, uscat sau gras care se descuamează, precum şi pentru cel normal. Pe lângă cele două ingrediente esenţiale (gălbenuş şi miere), mai adaugi în bol o linguriţă de iaurt, două felii de portocale pisate, câteva picături de vitamina A.

Ai grijă s-o întinzi peste tot, inclusiv gât şi decolteu şi las-o să acţioneze cel puţin 20 de minute.

Ca să obţii efecte maxime, poţi să-ţi aplici masca de două-trei ori înainte de sărbători.

Hrăneşte-ţi tenul cu laptele de cocos – Pregătirea tenului pentru sărbători

Pentru o asemenea mască, ai nevoie de 100 de ml lapte de cocos, o jumătate de banană şi de puţină miere. Le poţi amesteca cu blenderul iar apoi o vei aplica pe pielea perfect curată.

În acest caz, ai nevoie doar de 10 minute, pentru a o lăsa să acţioneze. Nici nu-ţi poţi imagina câte ingrediente avem la îndemână pentru a ne prepara rapid o mască acasă. Trebuie doar să ?tii în ce combinaţii să le foloseşti şi să găseşti utilitatea fiecărui fruct.

Uite aşa ai şi tu informaţii despre pregătirea tenului pentru sărbători

(Visited 46 times, 1 visits today)

TG Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home5/adifemeii/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107